Prime Minister's Office
PM expresses happiness over commissioning of indigenously designed INS Visakhapatnam
21 NOV 2021 11:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister has called it a proud day as indigenously designed INS Visakhapatnam was commissioned today. The Prime Minister also reiterated that efforts towards defence modernisation will continue with full vigour.
In a tweet the Prime Minister said :
"Today is a proud day for India’s quest to become Aatmanirbhar in the defence sector. INS Visakhapatnam is commissioned into Indian Navy! It is indigenously developed and will strengthen our security apparatus. Our efforts towards defence modernisation continues with full vigour." modernization will continue with full vigour."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না লমদম অসিদা শাজবা আই.এন.এস. বিশাখাপতনম কমিশন তৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 NOV 2021 11:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা লমদম অসিদা শাজবা আই.এন.এস. বিশাখাপতনম ঙসি কমিশন তৌখিবা অসি চাউথোকচনীংঙাইগী নুমিৎনি হায়খ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা মসিসু ফোংদোকখি মদুদি দিফেন্স মোদর্ননাইজেসনগী মায়কৈদা হোৎনরিবশিং অসি অসুম্মক মখা চৎথখিগনি।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিঃ
“দিফেন্স সেক্তরদা আর্ত্মনির্ভর ওইহন্নবা ভারতকী থৌরাং অসিগীদমক ঙসি অসি চাউথোকচনীংঙাইগী নুমিৎনি। আই.এন.এস. বিশাখাপতনম্বু ভারতকী নেভীদা কমিশন তৌরে! মসি লমদম অসিদা শাজবনি অমসুং ঐখোয়গী ঙাকশেলগী মচাকশিং মপাঙ্গল কলহল্লগনি। দিফেন্স মোদর্ননাইজেসনগী মায়কৈদা ঐখোয়না হোৎনরিবশিং অসি অদুক্কী মতিক থৱাই য়াওনা মখা চৎথরি। মোদর্ননাইজেসন অসি অদুক্কী মতিক থৱাই য়াওনা মখা চৎথখিগনি।”