Prime Minister's Office
PM expresses happiness over commissioning of indigenously designed INS Visakhapatnam
21 NOV 2021 11:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister has called it a proud day as indigenously designed INS Visakhapatnam was commissioned today. The Prime Minister also reiterated that efforts towards defence modernisation will continue with full vigour.
In a tweet the Prime Minister said :
"Today is a proud day for India’s quest to become Aatmanirbhar in the defence sector. INS Visakhapatnam is commissioned into Indian Navy! It is indigenously developed and will strengthen our security apparatus. Our efforts towards defence modernisation continues with full vigour." modernization will continue with full vigour."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସ୍ୱଦେଶୀ ଭାବେ ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଥିବା ଆଇଏନ୍ଏସ୍ ବିଶାଖାପାଟନମର କାର୍ଯ୍ୟକାରିତା ନେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି
21 NOV 2021 11:09PM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ସ୍ୱଦେଶୀ ଡିଜାଇନ୍ ହୋଇଥିବା ଆଇଏନ୍ଏସ ବିଶାଖାପାଟନମ୍ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ଷମ ହୋଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏହାକୁ ଏକ ଗୌରବର ଦିନ ବୋଲି କହିଛନ୍ତି । ପ୍ରତିରକ୍ଷା କ୍ଷେତ୍ରର ଆଧୁନିକୀକରଣ ଦିଗରେ ପ୍ରୟାସ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଜୋରଦାର ଭାବେ ଜାରି ରହିବ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ମଧ୍ୟ ଦୋହରାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟୁଇଟରେ କହିଛନ୍ତି:
“ପ୍ରତିରକ୍ଷା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଆତ୍ମନିର୍ଭର ହେବାକୁ ଭାରତର ଗବେଷଣା ପାଇଁ ଆଜି ଏକ ଗୌରବର ଦିନ । ଆଇଏନ୍ଏସ୍ ବିଶାଖାପାଟନମ୍ ଭାରତୀୟ ନୌସେନାରେ ସାମିଲ ହୋଇଛି! ଏହା ସ୍ୱଦେଶୀ ଭାବରେ ବିକଶିତ ହୋଇଛି ଏବଂ ଆମର ସୁରକ୍ଷା ଉପକରଣକୁ ଦୃଢ କରିବ । ପ୍ରତିରକ୍ଷା ଆଧୁନିକୀକରଣ ଦିଗରେ ଆମର ପ୍ରୟାସ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଜୋରଦାର ଭାବେ ଜାରି ରହିଛି । ଆଧୁନିକୀକରଣ ପୂର୍ଣ୍ଣ ଶକ୍ତି ସହିତ ଜାରି ରହିବ ।”