Prime Minister's Office
PM bows to Rani Lakshmibai on her Jayanti
19 NOV 2021 8:57AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Rani Lakshmibai on her Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"I bow to the valorous Rani Lakshmibai on her Jayanti. She has a special place in the history of India. Her bravery will not be forgotten by generations. I look forward to being in Jhansi later today to attend programmes relating to boosting India’s defence sector."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রানি লক্ষমিবাইবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা খুরুমখ্রে
19 NOV 2021 8:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রানি লক্ষমিবাইবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐহাক্না মথৌনা লৈবি রানি লক্ষমিবাইবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা খুরুমজরি। ভারতকী পুৱারীদা মহাক্কী অখন্নবা মফম অমা লৈরি। মহাক্কী থৌনা ফবা অদু জেনরেসন কয়ানা কাওররোই। ভারতকী দিফেন্স সেক্তরবু ইনোৎ পীবগা মরী লৈনবা থৌরমশিং শরুক য়ানবগীদমক ঐহাক ঙসি ঝান্সিদা লৈনবা আশা তৌরি।”