Prime Minister's Office
PM expresses gratitude to doctors and nurses on crossing 100 crore vaccinations
21 OCT 2021 10:55AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed gratitude to doctors, nurses and all those who worked on crossing 100 crore vaccinations.
In a tweet, the Prime Minister said;
"India scripts history.
We are witnessing the triumph of Indian science, enterprise and collective spirit of 130 crore Indians.
Congrats India on crossing 100 crore vaccinations. Gratitude to our doctors, nurses and all those who worked to achieve this feat. #VaccineCentury"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেক্সিন কাপ্পগী চাং কোতি ১০০ লান্থোরকপদা প্রধান মন্ত্রীনা দোক্তরশিং অমদি নর্সশিংদা তৌবিমল খঙবা উৎখ্রে
21 OCT 2021 10:55AM by PIB Imphal
ভেক্সিন কাপ্পগী চাং কোতি ১০০ লান্থোক্নবা হোৎনবিরকখিবা দোক্তরশিং, নর্সশিং অমদি ময়াম পুম্নমকপু প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তৌবিমল খঙবা উৎখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ভারতনা পুৱারি ইরি৷
ভারতকী বিজ্ঞান, এন্তরপ্রাইসকী মাই পাকপা অমসুং ভারত মচা কোতি ১৩০গী অপুনবগী থৌনা ঐখোয়না উরি৷
ভারতনা ভেক্সিন কাপ্পগী চাং কোতি ১০০ লান্থোরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি৷ মসিগী মহৈ অসি ফংনবা হোৎনবিখিবা দোক্তরশিং, নর্সশিং অমদি ময়াম পুম্নমক্তা তৌবিমল খঙবা উৎচরি৷ #ভেক্সিন সেঞ্চুরী"