Prime Minister's Office
PM greets everyone on Durga Ashtami
13 OCT 2021 10:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted everyone on the occasion of Durga Ashtami. The Prime Minister said that may the blessings of Maa Durga always remain upon us and may her blessings further the spirit of happiness and well-being in our society.
In a series of tweets, the Prime Minister said;

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দুর্গা অস্তমীদা প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
13 OCT 2021 10:19AM by PIB Imphal
দুর্গা অস্তমীদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীপুম খুদিংদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে৷ ইমা দুর্গাগী য়াইফ-মঙ্গোলশিং অসি ঐখোয়দা মতম পুম্নমক্তা লৈবা ওইরসনু অমদি মহাক্কী মঙ্গোলশিং অসিনা মখাতানা ঐখোয়গী সমাজ অসি নুংঙাই-য়াইফবা অমসুং শান্তি লৈবা ওইরসনু হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি৷
ত্বীতকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;