Prime Minister's Office
PM remembers Bhai Taru Singh Ji on his Jayanti
09 OCT 2021 2:56PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has paid tributes to Bhai Taru Singh Ji on his Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Remembering Bhai Taru Singh Ji on his Jayanti. Generations to come will never forget his bravery. His unwavering commitment to truth and justice are deeply inspiring."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভাই তারু সিংহ জিবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নিংশিংখ্রে
09 OCT 2021 2:56PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভাই তারু সিংহ জিবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"ভাই তারু সিংহ জিবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা নিংশিংজরি৷ লাক্কদৌরিবা মীরোনশিংনা মহাক্কী মথৌনা অসি কাওবা শুংঙম ঙম্লরোই৷ অচুম্বা চৎপা অমদি অচুম্বা ৱায়েলদা মহাক্না লেপ্প-লৈতনা হোৎনবিরম্বা অসি য়াম্না পুক্নিং থৌগৎনিংঙাইনি৷"