Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to house collapse in Karnataka; approves ex-gratia from PMNRF for victims
07 OCT 2021 1:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives due to a house collapse in Belagavi, Karnataka. The Prime Minister also approved an ex-gratia from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) for the victims.
The Prime Minister Office tweeted;
"The loss of lives due to a house collapse in Belagavi, Karnataka is saddening. My thoughts are with the bereaved kin in this hour of sadness. An ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF would be paid to the next of kin of the deceased: PM @narendramodi"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কর্নাতকাদা য়ুম নিংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে; ভিক্তিমশিংগীদমক পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া অয়াবা পীখ্রে
07 OCT 2021 1:28PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কর্নাতকাগী বেলাগবিদা য়ুম অমা নিংখাইবনা মরম ওইদুনা লৈখিদ্রবশিংদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷ ভিক্তিমশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দ(পি.এম.এন.আর.এফ.)দগী এক্স-গ্রেসিয়া অমসু প্রধান মন্ত্রীনা অয়াবা পীখ্রে৷
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা ত্বীত তৌখি;
"কর্নাতকাগী বেলাগবিদা য়ুম অমা নিংখাইবনা মরম ওইদুনা মীশি-মীনা থোকখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতে৷ অৱাবগী পুংফম অসিদা ঐহাক্না ইমুং মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ লৈখিদ্রবা মীওইগী খ্বাইদগী নক্নবা মরী মতাদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স গ্রেসিয়া অমমম পীরগনি: PM @narendramodi"