Prime Minister's Office
PM greets people on Mahalaya
06 OCT 2021 9:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Mahalaya.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shubho Mahalaya!
We bow to Maa Durga and seek her blessings for the well-being of our planet and the welfare of our citizens. May everyone be happy as well as healthy in the times to come."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মহালয়াগী থৌরমদা পি.এম.না মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
06 OCT 2021 9:50AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহালয়াগী থৌরমদা মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রী হায়খি;
“শুভো মহালয়া!
ঐখোয়না ইমা দুর্গাবু খুরুমজরি অমসুং ঐখোয়গী মালেম অমসুং ঐখোয়গী মীয়াম্বু নুঙাই য়াইফবা পীনবিনবা মহাক্কী থৌজাল নীজরি। লাক্কদৌরিবা মতম কয়াদা নুঙাইবা লোয়ন-লোয়ননা মশা-মউ ফবা পীনবিনবা ওইরসনু।