প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহালয়াৰ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
06 OCT 2021 9:50AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে মহালয়া উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
"শুভমহালয়া!
আমি মা দুৰ্গাৰ ওচৰত প্ৰণিপাত জনাইছো আৰু আমাৰ ধৰাৰ মঙ্গলৰ বাবে আৰু আমাৰ নাগৰিকসকলৰ কল্যাণৰ বাবে তেওঁৰ আশীৰ্বাদ বিচাৰিছোঁ। অনাগত সময়ত সকলোৱে সুখী আৰু স্বাস্থ্যৱান হওঁক। "

Prime Minister's Office
PM greets people on Mahalaya
06 OCT 2021 9:50AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Mahalaya.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shubho Mahalaya!
We bow to Maa Durga and seek her blessings for the well-being of our planet and the welfare of our citizens. May everyone be happy as well as healthy in the times to come."