Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Cristiano Amon, CEO of Qualcomm
23 SEP 2021 8:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Cristiano Amon, CEO of Qualcomm today.
During the meeting, they discussed investment opportunities offered in India’s telecommunications and electronics sector. This included the recently launched Production Linked Incentive Scheme (PLI) for Electronics System Design and Manufacturing (ESDM) as well as developments in the semiconductor supply chain in India. Strategies for building the local innovation ecosystem in India were also discussed.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগা ক্বালকোমগী সি.ই.ও., শ্রী খৃস্তিয়ানো অমোনগা উনখ্রে
23 SEP 2021 8:07PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা ক্বালকোমগী সি.ই.ও., শ্রী খৃস্তিয়ানো অমোনগা উনখি৷
মীফম অদুদা, মখোয়না ভারতকী তেলিকম্ম্যুনিকেসন অমদি ইলেক্ত্রোনিক সেক্তরদা ফংহনখিবা ইনবেস্তমেন্তগী খুদোংচাবশিং অদুগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি৷ মসিগী মনুং চনখিবশিং অদুদি হন্দক ইকুই কুইদ্রিঙৈদা লোঞ্চ তৌখিবা ইলেক্ত্রোনিক্স সিস্তেম দিজাইন অমসুং মেনুফেকচরিং(ই.এস.দি.এম.)গী প্রদক্সন লিঙ্ক ইন্সেন্তিব স্কিম(পি.এল.আই.)অমদি ভারত্তা সেমিকন্দক্তর সপ্লাই চেনগী চাওখৎ-থৌরাংশিং য়াওখি৷ ভারত্তা লোকেল ইন্নোবেসন ইকোসিস্তেম শেমগৎনবগী স্ত্রাতিজীশিংসু খন্ন-নৈনবা অসিদা য়াওখি৷