প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্রধানমন্ত্রীৰ সৈতে কোৱালকমৰ মুখ্য কার্যনির্বাহী বিষয়া মিঃ ক্রিশ্চিয়ানো আমনৰ বৈঠক
23 SEP 2021 8:07PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে আজি কোৱালকমৰ মুখ্য কার্যনির্বাহী বিষয়া মিঃ ক্রিশ্চিয়ানো আমনৰ সৈতে বৈঠক কৰিছে।
বৈঠকত তেওঁলোকে ভাৰতত টেলিযোগাযোগ আৰু বৈদ্যুতিন ক্ষেত্রত বিনিয়োগৰ সুযোগ আৰু সম্ভাৱনা সন্দৰ্ভত আলোচনা কৰে। তদুপৰি বৈদ্যুতিন ব্যৱস্থাৰ নক্সা আৰু উৎপাদনৰ বাবে উৎসাহ ভিত্তিক উৎপাদন প্রকল্প তথা ভাৰতত ছেমিকণ্ডাক্টৰৰ সৰবৰাহ শৃঙ্খল প্ৰস্তুত কৰাক লৈ কথা হৈছে। ভাৰতত স্থানীয় উদ্ভাৱন ব্যৱস্থাপনাৰ বাবে কৌশলক লৈও আলোচনা হৈছে ।

Prime Minister's Office
Prime Minister’s meeting with Mr. Cristiano Amon, CEO of Qualcomm
23 SEP 2021 8:07PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met Mr. Cristiano Amon, CEO of Qualcomm today.
During the meeting, they discussed investment opportunities offered in India’s telecommunications and electronics sector. This included the recently launched Production Linked Incentive Scheme (PLI) for Electronics System Design and Manufacturing (ESDM) as well as developments in the semiconductor supply chain in India. Strategies for building the local innovation ecosystem in India were also discussed.