Prime Minister's Office
PM greets people on Parkash Purab of Sri Guru Granth Sahib Ji
07 SEP 2021 3:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the sacred occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Granth Sahib Ji.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on the sacred occasion of the Parkash Purab of Sri Guru Granth Sahib Ji, whose noble principles, the emphasis on compassion, justice and equality guide the entire humankind."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী গুৰু গ্রন্থ চাহিব জীৰ প্ৰকাশ পূৰৱ উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
07 SEP 2021 3:00PM by PIB Guwahati
শ্ৰী গুৰু গ্রন্থ চাহিব জীৰ প্ৰকাশ পূৰৱৰ পৱিত্ৰ উপলক্ষত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে।
এটি টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"শ্ৰী গুৰু গ্রন্থ চাহিব জীৰ প্ৰকাশ পূৰৱৰ পৱিত্ৰ উপলক্ষত জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জনাইছো, যাৰ সহানুভূতি, ন্যায় আৰু সমতাৰ ওপৰত গুৰুত্ব আৰোপেৰে মহান নীতিৰাজিয়ে সমগ্ৰ মানৱজাতিকে চালিত কৰিছে।"