Prime Minister's Office
PM condoles passing away of Shri Kalyan Singh
21 AUG 2021 10:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of former Uttar Pradesh Chief Minister, Governor and senior leader Shri Kalyan Singh Ji.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"I am saddened beyond words. Kalyan Singh Ji…statesman, veteran administrator, grassroots level leader and great human. He leaves behind an indelible contribution towards the development of Uttar Pradesh. Spoke to his son Shri Rajveer Singh and expressed condolences. Om Shanti.
Generations to come will remain forever grateful to Kalyan Singh Ji for his contributions towards India’s cultural regeneration. He was firmly rooted in Indian values and took pride in our centuries old traditions.
Kalyan Singh Ji gave voice to crores of people belonging to the marginalised sections of society. He made numerous efforts towards the empowerment of farmers, youngsters and women."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী কল্যান সিংহনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
21 AUG 2021 10:25PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্ননা উত্তর প্রদেশকী চীফ মুখ্য মন্ত্রী, গবর্নর অমসুং মকোক থোংবা লুচিংবা ওইবিরম্বা শ্রী কল্যান সিংহনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি, “ঐহাক্না হায়ফম খঙনা নুঙাইতবা ফাওজৈ। কল্যান জী .. স্তেতমেন্ত, ভেতেরন এদমিনিস্ত্রেতর, মখোঙদগী হৌনা লুচিংবা ওইরক্লবা অমসুং মীওইবা খুনাইগীদমক ফিদম্নিঙাই অমনি। মহাক্না উত্তর প্রদেশকী চাউখৎ থৌরাংদা মুৎপা নাইদ্রবা থৌদাং কয়া অমা লৌবিরম্মী। মহাক্কী মচানুপা শ্রী রাজবীর সিংহগা ৱারী শান্নরে অমসুং অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তি।
লাক্কদৌরিবা মীরোলনা কল্যান সিংহ জীবু মহাক্না ভারতকী সংস্কৃতীগী অওনবা অমা পুরক্নবা হোৎনবদা লৌখিবা থৌদাংগীদমক মহাকপু শোন্নদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না অসি ভারতকী মতিক মঙাল নিংথিনা খঙবা অমসুং চহি চা কয়া শুরবা ঐখোয়গী থায়নগী চৎনবী অসিদা চাউথোকচবা মীওইনি। কল্যান সিংহ জীনা সমাজনা ইন্থোকপীরবা মীওই কোতি কয়া অমদা খোল্লাও কয়া অমা পীবিরমখি। মহাক্না লৌমী, নহারোলশিং অমসুং নুপীশিংদা শক্তি পীনবা য়াম্না কন্না হোৎনবিরম্মী”।