Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in landslide at Kinnaur
11 AUG 2021 9:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in the landslide at Kinnaur.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The landslide tragedy at Kinnaur is very saddening. In this hour of grief, my thoughts are with the families of those who lost their lives. May the injured recover at the earliest. Rescue operations are underway and everything possible is being done to assist those still trapped."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কিন্নৌরদা চীং-নিংখাইবদা লৈখিদবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 AUG 2021 9:54PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কিন্নৌরদা চীং-নিংখাইবদা লৈখিদবশিংগীদমক থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“কিন্নৌরদা তুজুংনিঙাই ওইরবা চীং-নিংখাইবগী থৌদোক য়াম্না নুঙাইতবা অমনি। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা, ঐহাক্কী ৱাখলনা পুন্সি মাংখ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী মনাক্তা লৈরি। অশোকশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু। অশোক-অপনদগী কন্নবা থবক চৎথরি অমসুং নান্থোকপা ঙমদনা লৈরিবশিংগী মতেং পাংনবা অঙম্বা থাক্তা হোৎনরি”।