Prime Minister's Office
PM to share message at Ashadha Purnima-Dhamma Chakra Day programme tomorrow
23 JUL 2021 9:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be sharing his message at the Ashadha Purnima-Dhamma Chakra Day programme tomorrow, 24 July, 2021 at around 8:30 AM.
In a tweet, the Prime Minister said, "At around 8:30 AM tomorrow, 24th July, will be sharing my message at the Ashadha Purnima-Dhamma Chakra Day programme."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হয়েং পাংথোক্কদৌরিবা অশাধা পুর্ণিমা-ধম্মা চক্র দে প্রোগ্রামদা প্রধান মন্ত্রীনা পাউজেল পীজদৌরি
23 JUL 2021 9:35PM by PIB Imphal
হয়েং ২০২১গী জুলাই ২৪গী অয়ুক পুং ৮:৩০ তাবা মতমদা পাংথোক্কদৌরিবা অশাধা পুর্ণিমা-ধম্মা চক্র দে প্রোগ্রামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী পাউজেল পীগদৌরি৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি,"হয়েং জুলাই ২৪গী অয়ুক্কী পুং ৮:৩০ তাবা মতম অদুৱাইদা পাংথোক্কদৌরিবা অশাধা পুর্ণিমা-ধম্মা চক্র দে প্রোগ্রামদা ঐনা ঐহাক্কী ওইবা পাউজেল পীরগনি৷"