Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion Rath Yatra
12 JUL 2021 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on the occasion of Rath Yatra.
In a tweet, the Prime Minister said, "Greetings to everyone on the special occasion of the Rath Yatra. We bow to Lord Jagannath and pray that his blessings bring good health and prosperity in everyone’s lives. Jai Jagannath!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রথ য়াত্র থৌরমদা মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে
12 JUL 2021 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রথ য়াত্র থৌরমদা মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “রথ য়াত্রগী অখন্নবা থৌরম অসিদা মীয়ামদা হরাও তয়াম্বা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না লোর্দ জগন্নাথপু খুরুমজরি অমসুং মহাক্কী থৌজালনা মীপুম খুদিংগী পুন্সিদা নাদ-য়েক্তবা অমসুং নুঙাই-য়াইফবা পীনবিয়ু হায়না থৌনিজরি। জয় জগন্নাথ!”।