Prime Minister's Office
PM joins countless people in praying for the speedy recovery of Kalyan Singh Ji
09 JUL 2021 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to grandson of Shri Kalyan Singh Ji and prayed for the speedy recovery of the ailing leader. The Prime Minister also recalled his interactions with Kalyan Singh ji and said that talking to him has always been a learning experience.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“Countless people across India are praying for the speedy recovery of Kalyan Singh Ji. Yesterday@JPNadda Ji, CM @myogiadityanath Ji and others went to the hospital to meet him. I just spoke to his grandson and enquired about his health.
I was deeply touched to know that during his conversation with @JPNadda Ji, Kalyan Singh Ji remembered me. I also have many memories of my interactions with Kalyan Singh Ji. Several of those memories came back to life. Talking to him has always been a learning experience.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কল্যান সিংহ জীনা য়াম্না থুনা ফগৎনবা মশীং য়ামম্লবা মীয়াম্না থৌনিবদা প্রধান মন্ত্রীশু শরুক য়াখ্রে
09 JUL 2021 10:13AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী কল্যান সিংহ জীগী মশুনুপাগা ৱারী শাখ্রে অমসুং মশা ঙমদনা লৈরিবা লুচিংবা অসিগীদমক অথুবা মতমদা ফগৎনবা থৌনিখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা কল্যান সিংহ জীগা উনখিবা কয়া নিংশিংখি অমসুং মহাক্কা ৱারী শাবা অসি মতম পুম্বদা তমজনিঙাই ওই হায়খি।
ত্বীতকী পরীং অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় :
“মশীং খঙদ্রবা মীয়াম্না ভারত পুম্বদা শ্রী কল্যান সিংহ জীবু অথুবা মতমদা ফগৎনবা থৌনিরি। ঙরাং @JPNadda জী, সি.এম. @myogiadityanath জী অমসুং অতৈ কয়া অমনা মহাকপু উনবা হোস্পিতালদা চৎখি। ঐহাক্না মহাক্কী মশুনুপাদা ৱারী শাখ্রে অমসুং মহাক্কী হকচাংগী ফিভম হংখি।
ঐহাক্না @JPNad জীগা মহাক্কা ৱারী শাখিবা মনুংদা কল্যান সিংহ জীনা ঐহাকপু নিংশিংবি হায়বা নিংথিনা খঙজহৌই। ঐহাকশু কল্যান সিংহ জীগা উনখিবা কয়া অমা নিংশিংজরি। নিংশিংবা অমা অমুক হন্না লাক্লি। মহাক্কা ৱারী শাবা অসি মতম পুম্বদা তমজনিঙাই ওই”।