ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କଲ୍ୟାଣ ସିଂହ ଜୀଙ୍କ ଆଶୁ ଆରୋଗ୍ୟ ନିମନ୍ତେ ଅଗଣିତ ଲୋକଙ୍କ ପ୍ରାର୍ଥନାରେ ସାମିଲ ହେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
09 JUL 2021 10:13AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଶ୍ରୀ କଲ୍ୟାଣ ସିଂହ ଜୀଙ୍କ ନାତିଙ୍କ ସହ କଥା ହୋଇ ଅସୁସ୍ଥ କଲ୍ୟାଣ ସିଂହ ଜୀଙ୍କ ଆଶୁ ଆରୋଗ୍ୟ କାମନା କରିଛନ୍ତି । କଲ୍ୟାଣ ସିଂହ ଜୀଙ୍କ ସହ ଥିବା ସମ୍ପର୍କକୁ ସ୍ମରଣ କରିବା ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, ତାଙ୍କ ସହ କଥା ହେବା ସମୟରେ କିଛି ନା କିଛି ଶିଖିବାକୁ ମିଳୁଥିଲା ଏବଂ ନୂଆ ଅନୁଭୂତି ମଧ୍ୟ ମିଳୁଥିଲା ।
ଏ ସଂକ୍ରାନ୍ତରେ ଏକାଧିକ ଟ୍ୱିଟ୍ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘‘ଦେଶବ୍ୟାପୀ ଅନେକ ଲୋକ କଲ୍ୟାଣ ସିଂହ ଜୀଙ୍କ ଦ୍ରୁତ ଆରୋଗ୍ୟ ଲାଭ ପାଇଁ ପ୍ରାର୍ଥନା କରୁଛନ୍ତି । ଗତକାଲି ଜେ ପି ନଡ୍ଡା ଜୀ, ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଯୋଗୀ ଆଦିତ୍ୟନାଥ ଜୀ ଏବଂ ଅନ୍ୟ ଲୋକମାନେ ତାଙ୍କୁ ସାକ୍ଷାତ କରିବା ପାଇଁ ହସ୍ପିଟାଲ ଯାଇଥିଲେ । ମୁଁ ଏବେ ତାଙ୍କ ନାତିଙ୍କ ସହ କଥା ହୋଇଥିଲି ଏବଂ ତାଙ୍କର ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟାବସ୍ଥା ବାବଦରେ ପଚାରି ବୁଝିଥିଲି ।
ମୁଁ ଏହା ଜାଣି ଅଭିଭୁତ ହୋଇଯାଇଛି ଯେ ଜେ ପି ନଡ୍ଡାଙ୍କ ସହ କଥା ହେବା ସମୟରେ କଲ୍ୟାଣ ସିଂହ ଜୀ ମୋତେ ମନେ ପକାଇଥିଲେ । କଲ୍ୟାଣ ସିଂହ ଜୀଙ୍କ ସହ କଥାବାର୍ତ୍ତା ହେବା ସମୟର ଅନେକ ସ୍ମୃତି ମୋ ପାଖରେ ସାଇତା ରହିଛି । ସେହି ତମାମ ସ୍ମୃତି ସବୁ ଆଜି ପୁଣି ତାଜା ହୋଇଉଠିଛି । ତାଙ୍କ ସହ କଥା ହେବା ସମୟରେ ଅନେକ କିଛି ଶିକ୍ଷଣୀୟ ଅନୁଭୂତି ମିଳୁଥିଲା ।’’

Prime Minister's Office
PM joins countless people in praying for the speedy recovery of Kalyan Singh Ji
09 JUL 2021 10:13AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to grandson of Shri Kalyan Singh Ji and prayed for the speedy recovery of the ailing leader. The Prime Minister also recalled his interactions with Kalyan Singh ji and said that talking to him has always been a learning experience.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
“Countless people across India are praying for the speedy recovery of Kalyan Singh Ji. Yesterday@JPNadda Ji, CM @myogiadityanath Ji and others went to the hospital to meet him. I just spoke to his grandson and enquired about his health.
I was deeply touched to know that during his conversation with @JPNadda Ji, Kalyan Singh Ji remembered me. I also have many memories of my interactions with Kalyan Singh Ji. Several of those memories came back to life. Talking to him has always been a learning experience.”