Prime Minister's Office
PM pays tributes to former PM Shri PV Narasimha Rao on his 100th birth anniversary
28 JUN 2021 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to former Prime Minister, Shri PV Narasimha Rao Ji on his 100th birth anniversary.
In a tweet, the Prime Minister said, "Tributes to former PM Shri PV Narasimha Rao Ji on his 100th birth anniversary. India remembers his extensive contributions to national development. He was blessed with remarkable knowledge and intellect.
Sharing what I had spoken about him during #MannKiBaat in June last year."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাওবু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
28 JUN 2021 9:32AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাওবু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “হান্না প্রধান মন্ত্রী ওইবিরম্বা শ্রী পি.ভি. নরসিমহা রাও জীদা মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমোন্দা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না জাতিগী চাওখৎ-থৌরাংদা লৌবিখিবা থৌদাংশিংবু ভারতনা নিংশিংলি। মহাক অসি লৌশিং অমসুং হৈ-শিংবা কয়া অমা থৌজাল ফংজখি।
হৌখিবা চহিগী জুনগী #MannKiBaat তা ঐহাক্না মহাক্কী মরমদা ৱা ঙাংখিবা অদু ময়ামদা খঙহনজরি”।