Prime Minister's Office
PM remembers those who resisted Emergency
Let us pledge to do everything possible to strengthen India’s democratic spirit, and live up to the values enshrined in our Constitution: PM
25 JUN 2021 10:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has remembered all those greats who resisted the Emergency and protected Indian democracy.
In a series of tweets on the anniversary of Emergency, the Prime Minister said.
“The #DarkDaysOfEmergency can never be forgotten. The period from 1975 to 1977 witnessed a systematic destruction of institutions.
Let us pledge to do everything possible to strengthen India’s democratic spirit, and live up to the values enshrined in our Constitution.
This is how Congress trampled over our democratic ethos. We remember all those greats who resisted the Emergency and protected Indian democracy. #DarkDaysOfEmergency"
https://instagram.com/p/CQhm34OnI3F/?utm_medium=copy_link

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইমর্জেন্সীগী মায়োক্তা লান্থেংনখিবশিং নিংশিংখ্রে
ভারতকী ওইবা দেমোক্রেতীক্কী ইথিল অসি মপাঙ্গল কনখৎবা হোৎনবা য়াবা পুম্বা হোৎন্নবা অমসুং ঐখোয়গী কন্সতিত্যুসনগী মতিক চাবা মমল পীনবা ঐখোয়না ৱাশক্লসি
25 JUN 2021 10:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, ইমর্জেন্সীগী মায়োক্তা লান্থেংনখিবা অমসুং ভারতকী দেমোক্রেসীবু ঙাক-শেল্লিবা থৌনা ফরবশিংবু নিংশিংখ্রে।
ইমর্জেন্সীগী কুমোন্দা পীবা ত্বীত পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি।
#DarkDaysOfEmergency অসি কৈদৌনুংদা কাওবা ঙম্লরোই। ১৯৭৫দগীনা ১৯৭৭ ফাওবা ইন্সতিত্যুসনশিংদা মওং অমদা অকায়-অতোই থোকপা থেংনরি।
ভারতকী ওইবা দেমোক্রেতীক্কী ইথিল অসি মপাঙ্গল কনখৎবা হোৎনবা য়াবা পুম্বা হোৎন্নবা অমসুং ঐখোয়গী কন্সতিত্যুসনগী মতিক চাবা মমল পীনবা ঐখোয়না ৱাশক্লসি।
মসিনি মতৌ করম্না কংগ্রেসনা ঐখোয়গী দেমোক্রেতীক ইথোস্তা চৎনরম্বা অসি। ঐখোয়না ইমর্জেন্সীগী মায়োক্তা লান্থেংনখিবা অমসুং ভারতকী দেমোক্রেসীবু ঙাক-শেল্লিবা থৌনা ফরবশিংবু নিংশিংজরি। #DarkDaysOfEmergency”।
https://instagram.com/p/CQhm34OnI3F/?utm_medium=copy_link