Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Sunil Jain
15 MAY 2021 11:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Noted Journalist Shri Sunil Jain.
In a tweet, the Prime Minister said :
"You left us too soon, Sunil Jain. I will miss reading your columns and hearing your frank as well as insightful views on diverse matters. You leave behind an inspiring range of work. Journalism is poorer today, with your sad demise. Condolences to family and friends. Om Shanti."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী সুনীল জৈনৰ বিয়োগত শোক প্ৰকাশ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
15 MAY 2021 11:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বিশিষ্ট সাংবাদিক শ্ৰী সুনীল জৈনৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়ঃ
‘সুনীল জৈন, আপুনি অতি সোনকালে আমাক এৰি গুচি গ’ল। এতিয়াৰে পৰা আপোনাৰ স্তম্ভবোৰ পঢ়িবলৈ নাপাম আৰু বিভিন্ন বিষয়ত আপোনাৰ স্পষ্ট আৰু অন্তৰ্দৃষ্টিপূৰ্ণ দৃষ্টিভংগী শুনিবলৈ নাপাম। আপুনি এক অনুপ্ৰেৰণাদায়ক পৰিসৰৰ কাম এৰি গৈছে। আপোনাৰ দুখজনক মৃত্যুৱে সাংবাদিকতাৰ ক্ষেত্ৰখন আজি দুৰ্বল কৰি পেলালে। সুনীল জৈনৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধুবৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছোঁ। ওম শান্তি।’