Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Sunil Jain
15 MAY 2021 11:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Noted Journalist Shri Sunil Jain.
In a tweet, the Prime Minister said :
"You left us too soon, Sunil Jain. I will miss reading your columns and hearing your frank as well as insightful views on diverse matters. You leave behind an inspiring range of work. Journalism is poorer today, with your sad demise. Condolences to family and friends. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ସୁନୀଲ ଜୈନଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
15 MAY 2021 11:04PM by PIB Bhubaneshwar
ବିଶିଷ୍ଟ ସାମ୍ବାଦିକ ଶ୍ରୀ ସୁନୀଲ ଜୈନଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ପ୍ରକଟ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍‌ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
"ତୁମେ ଆମକୁ ଅତି ଶୀଘ୍ର ଛାଡି ଚାଲିଗଲ, ସୁନୀଲ ଜୈନ । ମୁଁ ଆଉ ତୁମ ଲେଖା ପଢିବାକୁ ପାଇବି ନାହିଁ ଏବଂ ବିଭିନ୍ନ ପ୍ରସଙ୍ଗରେ ତୁମର ଖୋଲାଖୋଲି ତଥା ଅନ୍ତର୍ନିହିତ ଦୃଷ୍ଟିକୋଣରୁ ବଞ୍ଚିତ ହେବି । ତୁମେ ଏକ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ କାର୍ଯ୍ୟ ଛାଡି ଯାଇଛନ୍ତି । ତୁମର ବିୟୋଗରେ ସାମ୍ବାଦିକତା ଆଜି ଦରିଦ୍ର ହୋଇଯାଇଛି । ପରିବାର ଏବଂ ସାଙ୍ଗସାଥୀଙ୍କୁ ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି" ।