Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Sunil Jain
15 MAY 2021 11:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Noted Journalist Shri Sunil Jain.
In a tweet, the Prime Minister said :
"You left us too soon, Sunil Jain. I will miss reading your columns and hearing your frank as well as insightful views on diverse matters. You leave behind an inspiring range of work. Journalism is poorer today, with your sad demise. Condolences to family and friends. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী সুনিল জেন্না লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
15 MAY 2021 11:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জর্নালিস্ত শ্রী সুনিল জেন্না লৈখিদরে তাবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায়খি,
“সুনিল জেন অদোম্না ঐখোয়বু য়াম্না থুনা থাদোক্লম্লে। ঐহাক্না অদোমগী কলমশিং পাজনিংদুনা অমদি অদোমগী হিরম কয়াদা মনুং হুৎনা উবা ইচম চম্বা ৱাহৈশিং তাজনিংদুনা লৈহৌরগনি। অদোম্না পুক্নিং থৌগৎপা য়াবা থবক কয়া অমা তুংইননা থম্বিরম্লে। অদোম্না লৈখিদবা অসিনা জর্নালিজম অসি ঙসিদি ইহাং হাংলে। ইমুং-মনুং অমদি মরুপ মপাংশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।