Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Himanta Biswa Sarma on taking oath as Assam CM
10 MAY 2021 1:01PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Himanta Biswa Sarma and other Ministers on taking oath in Assam.
In a tweet, The Prime Minister said:
“Congratulations to @himantabiswa Ji and the other Ministers who took oath today. I am confident this team will add momentum to the development journey of Assam and fulfil aspirations of the people.”
Shri Modi also praised the contribution of Shri Sarbananda Sonowal. The Prime Minister tweeted:
“My valued colleague @sarbanandsonwal Ji was at the helm of a pro-people and pro-development administration over the last five years. His contribution towards Assam’s progress and strengthening the party in the state is immense.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী হিমন্তা বিস্বা শর্ম্মনা আসামগী সি.এম. ওইনা ৱাশক লৌখিবদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
10 MAY 2021 1:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আসামদা শ্রী হিমন্তা বিস্বা শর্ম্ম অমসুং অতৈ মন্ত্রীশিংনা ৱাশক লৌখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“@himantabiswa জী অমসুং অতৈ মন্ত্রীশিংনা ঙসি ৱাশক লৌবদা নুঙাইবা ফোংদোকচরি। আসামগী চাওখৎ থৌরাংগী খোঙচৎতা তীম অসিনা য়াম্না কন্না হোৎনবা অমসুং মীয়ামগী আসা কয়া অমা থুহনগনি হায়না ঐহাক্না থাজৈ”।
শ্রী মোদীনা শ্রী সর্বনন্দা সোনোৱালবু মহাক্না লৌখিবা থৌদাংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা ফোংদোকখি:
“ঐহাক্কী মরুপ @sarbanandsonwal জীনা হৌখিবা চহি মঙাদা মীয়ামগী অফবা অমসুং চাওখৎপা পুরক্নবা লৈঙাকপগী থৌওং চৎথখি। মহাক্না আসামগী চাওখৎ থৌরাং অমসুং পার্তীগীদমক লৌখিবা থৌদাংশিং শিংথানিঙাইনি”।