Prime Minister's Office
PM reviews Covid related initiatives by the Indian Navy
Naval Hospitals being opened for use of civilians in various cities
Navy is boosting oxygen availability in Lakshadweep and Andaman & Nicobar islands.
Navy transporting Oxygen Containers as well as other supplies from abroad to India
Medical personnel in the Navy have been redeployed at various locations in the country to manage Covid duties
03 MAY 2021 7:23PM by PIB Delhi
Chief of Naval Staff Admiral Karambir Singh called on PM Modi today.
He briefed the PM about various initiatives being taken by the Indian Navy to assist the countrymen during the pandemic. He informed the PM that the Indian Navy has reached out to all state administrations and have offered help in terms of hospital beds, transportation and conduct of vaccination drives. He apprised the PM about beds being earmarked in various Naval hospitals for use of civilians in various cities.
He also informed the PM that medical personnel in the Navy have been redeployed at various hospitals in the country to manage Covid duties. Naval Personnel are being provided Battle Field Nursing Assistant Training to augment medical personnel deployed in Covid hospitals.
Chief of Naval Staff Admiral Karambir Singh briefed the PM that the Navy is helping increase oxygen availability and replenish COVID related supplies in Lakshadweep as well as Andaman & Nicobar islands.
He also apprised PM that the Indian Navy is transporting Oxygen Containers as well as other supplies from Bahrain, Qatar, Kuwait & Singapore to India.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইন্দিয়ন নেভীনা কোবিদকা মরী লৈননা লৌখৎলিবা খোঙথাংশিং প্রধান মন্ত্রীনা য়েংশিনখ্রে
সহর কয়াদা মীচম প্রজাশিংগীদমক নেভেল হোস্পিতালশিং হাংদোকখ্রে
নেভীনা লক্ষদ্বীপ অমসুং আন্দমান অমসুং নিকোবরদা ওক্সীজেন মরাং কায়না ফংহন্নবা হোৎনরি
নেভীনা ওক্সীজেনগী কন্তেন্নরশিংগা লোয়ননা অতৈ পোৎলমশিং মীরমদগী ভারত্তা পুশিল্লক্লি
লৈবাক অসিদা কোবিদকী মথৌশিং পাংথোক্ননবা মফম কয়াদা নেভীগী মেদিকেল পর্সোনেলশিং অমুক হন্না দিপ্লোই তৌখ্রে
03 MAY 2021 7:23PM by PIB Imphal
নেভেল স্তাফকী চীফ এদমিরেল করমবির সিংহনা ঙসি প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে।
মহাক্না লায়তচৎ অসিদা ইরৈচাশিংগীদমক ইন্দিয়ন নেভীনা মতেং পাংনবা লৌখৎলিবা খোঙথাং কয়া অমগী মরমদা প্রধান মন্ত্রীদা পাওদমখি। মহাক্না স্তেত এদমিনিস্ত্রেসনশিংদা য়ৌশিন্দুনা হোস্পিতালগী ফমুং, ত্রান্সপোর্তেসন অমসুং অতৈ অসিগুম্বা পোৎলম কয়া অমা ইন্দিয়ন নেভীনা মতেং পাংলি হায়না পাওদমখি। মহাক্না সহর কয়াদা মীচম প্রজাশিংগীদমক নেভেল হোস্পিতালশিং হাংদোকখিবগী মরমদা পাওদমখি।
মহাক্না লৈবাক অসিদা কোবিদকী মথৌশিং পাংথোক্ননবা মফম কয়াদা নেভীগী মেদিকেল পর্সোনেলশিং হন্না থাখ্রে হায়না প্রধান মন্ত্রীদা পাওদমখি। বাতল ফীল্দ নর্শিং এসিস্তেন্ত ত্রেনিংদা লৈরিবা নেভেল পর্সোনেলশিং কোবিদ দ্যুতিগীদমক থম্লগনি।
নেভেল স্তাফকী চীফ এদমিরেল করমবির সিংহনা নেভীনা লক্ষদ্বীপ অমসুং আন্দমান অমসুং নিকোবরদা ওক্সীজেন মরাং কায়না ফংহন্নবা হোৎনরিবা মতেং অসিগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীদা খঙহনখি।
মহাক্না প্রধান মন্ত্রীদা ইন্দিয়ন নেভীনা ওক্সীজেনগী কন্তেন্নরশিং লোয়ননা অতৈ পোৎলমশিং বাহরেন, কাতার, কুৱেত অমসুং সিঙ্গাপুরদগী ভারত্তা পুশিল্লক্লি হায়নসু তমখি।