Prime Minister's Office
PM condoles demise of actor Vivek
17 APR 2021 4:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sadness over the untimely demise of actor Vivek.
In a tweet, Shri Modi said "The untimely demise of noted actor Vivek has left many saddened. His comic timing and intelligent dialogues entertained people. Both in his films and his life, his concern for the environment and society shone through. Condolences to his family, friends and admirers. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅଭିନେତା ବିବେକଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
17 APR 2021 4:32PM by PIB Bhubaneswar
ଅଭିନେତା ବିବେକଙ୍କ ଆକାଳ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦୁଃଖ ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ପ୍ରଖ୍ୟାତ ଅଭିନେତା ବିବେକଙ୍କ ଅକାଳ ବିୟୋଗ ଅନେକଙ୍କୁ ମର୍ମାହତ କରିଛି । ତାଙ୍କର ହାସ୍ୟରସାତ୍ମକ ଢଙ୍ଗ ଏବଂ ବଳିଷ୍ଠ ସଂଳାପ ଲୋକଙ୍କ ମନୋରଞ୍ଜନ କରୁଥିଲା । ଉଭୟ ଚଳଚ୍ଚିତ୍ର ଓ ବ୍ୟକ୍ତିଗତ ଜୀବନରେ ପରିବେଶ ଓ ସମାଜ ପ୍ରତି ତାଙ୍କର ଚିନ୍ତାଧାରା ପ୍ରକଟ ହୋଇଥିଲା । ତାଙ୍କ ପରିବାର, ବନ୍ଧୁ ଏବଂ ପ୍ରଶଂସକଙ୍କ ପ୍ରତି ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି" ।