প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এক্তর বিবেক লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
17 APR 2021 4:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা এক্তর বিবেকনা মনুং মতম চাদনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি, “শক্নাইরবা এক্তর বিবেক্না মনুং মতম চাদনা লৈখিদবদা অৱাবা কয়া অমা লৈহৌরে। মহাক্না তৌখিবা ফাগী-জুগাইগী মতম অমসুং হৈ-শিংলবা ৱাঙাংশিংনা মীওই কয়া অমবু নুংঙাইহনখি। মহাক্কী ফিল্ম অমসুং পুন্সি অনিমক্তা অকোইবগী অমসুং সমাজগীদমক খনবা উৎখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরুপ-মপাং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of actor Vivek
17 APR 2021 4:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sadness over the untimely demise of actor Vivek.
In a tweet, Shri Modi said "The untimely demise of noted actor Vivek has left many saddened. His comic timing and intelligent dialogues entertained people. Both in his films and his life, his concern for the environment and society shone through. Condolences to his family, friends and admirers. Om Shanti."