Prime Minister's Office
PM greets people on Baisakhi
13 APR 2021 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on the auspicious occasion of Baisakhi.
In a tweet, the Prime Minister said “ May the auspicious festival bring happiness and prosperity in everyone’s lives. This festival has a special link with nature and our hardworking farmers. May our fields flourish and may it inspire us to care for our planet.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা বাইসাখিগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
13 APR 2021 9:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মীয়ামদা বাইসাখিগী নুঙাইরবা থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মসিগী নুংঙাইরবা কুমহৈ অসিনা মীপুম খুদিংগী পুন্সিদা হরাওবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা ওইরসনু। মসিগী কুমহৈ অসি মহৌশা অমসুং মথৌদা থৱায় য়াওনা তৌরিবশিংগা য়াম্না মরী লৈনৈ । মসিনা ঐখোয়গী লবুকশিং অসি মহৈ য়ানবা অমসুং ঐখোয়গী মালেম অসিবু তেক্ত কাইদনবা চেকশিনবা ওইরসনু”।