Prime Minister's Office
PM greets people on Baisakhi
13 APR 2021 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted people on the auspicious occasion of Baisakhi.
In a tweet, the Prime Minister said “ May the auspicious festival bring happiness and prosperity in everyone’s lives. This festival has a special link with nature and our hardworking farmers. May our fields flourish and may it inspire us to care for our planet.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ବୈଶାଖୀର ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
13 APR 2021 9:05AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ବୈଶାଖୀର ଶୁଭ ଅବସରରେ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଏହି ପବିତ୍ର ପର୍ବ ସମସ୍ତଙ୍କ ଜୀବନରେ ଆନନ୍ଦ, ଉଲ୍ଲାସ ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧି ଆଣିଦେଉ । ପ୍ରକୃତି ଏବଂ ପରିଶ୍ରମୀ କୃଷକଙ୍କ ସହିତ ଏହି ପର୍ବର ସ୍ଵତନ୍ତ୍ର ସମ୍ପର୍କ ଯୋଡିହୋଇ ରହିଛି । ଭଗବାନଙ୍କ କୃପାରୁ ଆମର କୃଷି କ୍ଷେତ୍ର ଶସ୍ୟଶ୍ୟାମଳା ହେଉ ଏବଂ ଏହା ଆମକୁ ଆମ ପୃଥିବୀର ସଂରକ୍ଷଣ ପାଇଁ ଆମକୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଉ।”