Prime Minister's Office
PM Condoles passing way of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh
09 APR 2021 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his condolences to the British people and the Royal Family on the passing away of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh.
In a tweet Shri Modi said “My thoughts are with the British people and the Royal Family on the passing away of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh. He had a distinguished career in the military and was at the forefront of many community service initiatives. May his soul rest in peace.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏଡିନବର୍ଗର ଡ୍ୟୁକ ରାଜକୁମାର ଫିଲିପଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
09 APR 2021 5:26PM by PIB Bhubaneswar
ଏଡିନବର୍ଗର ଡ୍ୟୁକ ଏଚଆରଏଚ ରାଜକୁମାର ଫିଲିପଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବ୍ରିଟେନ ନାଗରିକ ତଥା ରାଜ ପରିବାର ପ୍ରତି ନିଜର ସମବେଦନା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, “ଏଡିନବର୍ଗର ଡ୍ୟୁକ ଏଚଆରଏଚ ରାଜକୁମାର ଫିଲିପଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ବ୍ରିଟେନ ନାଗରିକ ତଥା ରାଜ ପରିବାର ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା ରହିଛି । ସାମରିକ କ୍ଷେତ୍ରରେ ତାଙ୍କର ଏକ ବିଶିଷ୍ଟ କ୍ୟାରିୟର ଥିଲା ଏବଂ ଅନେକ ଗୋଷ୍ଠୀ ଭିତ୍ତିକ ସେବା କାର୍ଯ୍ୟରେ ସେ ଆଗରେ ଥିଲେ । ତାଙ୍କ ଆତ୍ମାର ସଦଗତି କାମନା କରୁଛି” ।