Prime Minister's Office
PM Condoles passing way of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh
09 APR 2021 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his condolences to the British people and the Royal Family on the passing away of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh.
In a tweet Shri Modi said “My thoughts are with the British people and the Royal Family on the passing away of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh. He had a distinguished career in the military and was at the forefront of many community service initiatives. May his soul rest in peace.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইদিনবর্গকী দ্যুক ঐচ.আর.ঐচ. দ প্রিন্স ফিলীপ্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
09 APR 2021 5:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইদিনবর্গকী দ্যুক ঐচ.আর.ঐচ. দ প্রিন্স ফিলীপ্না লৈখিদবদা ব্রিতিশকী মীয়াম অমসুং রোয়ালগী ইমুংদা মহাক্না থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রী হায় মদুদি, “ঐহাক্কী ৱাখলনা ইদিনবর্গকী দ্যুক ঐচ.আর.ঐচ. দ প্রিন্স ফিলীপ্না লৈখিদবদা ব্রিতিশকী মীয়াম অমসুং নিংথৌরেলগী ইমুংগী মনাক্তা লৈরি। মহাক্না মিলিতরীদা মশক নাইবা থবক কয়া অমা তৌরমখি অমসুং কাংলুপ কয়াগী থবক থৌরম কয়া অমদা মাংজিল থারমখি। মহাক্কী থৱায়না ইংনা-চিক্না লৈবা ওইরসনু” ।