প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এডিনবাৰ্গৰ ডিউক ৰাজকুমাৰ ফিলিপৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে
09 APR 2021 5:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে এডিনবাৰ্গৰ ডিউক ৰাজকুমাৰ ফিলিপৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে আৰু ব্ৰিটিছ জনসাধাৰণ তথা ৰাজপৰিয়াললৈ গভীৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছে।
এক টুইটত শ্ৰী মোদীয়ে কয়, ‘এডিনবাৰ্গৰ ডিউক ৰাজকুমাৰ ফিলিপৰ মৃত্যুত ব্ৰিটিছ জনসাধাৰণ আৰু ৰাজ পৰিয়াললৈ সমবেদনা জনাইছো। সেনাবাহিনীত তেওঁৰ এক প্ৰসিদ্ধ কেৰিয়াৰ আছিল আৰু বহুতো সামূদায়িক সেৱা পদক্ষেপত তেওঁ অগ্ৰণী ভূমিকা গ্ৰহণ কৰিছিল। তেওঁৰ আত্মাই চিৰশান্তি লাভ কৰক।’

Prime Minister's Office
PM Condoles passing way of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh
09 APR 2021 5:26PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has conveyed his condolences to the British people and the Royal Family on the passing away of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh.
In a tweet Shri Modi said “My thoughts are with the British people and the Royal Family on the passing away of HRH The Prince Philip, Duke of Edinburgh. He had a distinguished career in the military and was at the forefront of many community service initiatives. May his soul rest in peace.”