Prime Minister's Office
Good Friday reminds us about the struggles and sacrifices of Jesus Christ:PM
02 APR 2021 8:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called Jesus Christ a perfect embodiment of compassion.
In a message on Good Friday, Shri Modi tweeted
"Good Friday reminds us about the struggles and sacrifices of Jesus Christ. A perfect embodiment of compassion, He was devoted to serving the needy and healing the sick."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুদ ফ্রাইদে অসিনা যিশু খৃস্তকী অৱা-অনা থেংনখিবা অমসুং কৎথোকখিবা কয়া অমা নিংশিংহল্লি: পি.এম.
02 APR 2021 8:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, যিশু খৃস্তপু মিনুংশিগী অমত্তা ঙাইরবা অবতার অমা ওইনা নিংশিংখ্রে।
গুদ ফ্রাইদে অসিদা মেসেজ অমা পীরদুনা শ্রী মোদীনা ত্বীত তৌখি মদুদি, “গুদ ফ্রাইদে অসিনা যিশু খৃস্তকী
অৱা-অনা থেংনখিবা অমসুং কৎথোকখিবা কয়া অমা নিংশিংহল্লি মিনুংশিগী অমত্তা ঙাইরবা অবতার অমা ওইনা মহাক্না লৈত-লায়র কয়া অমদা মতেং পাংই অমসুং অনাবাশিংবু লায়েংবী”।