প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গুড ফ্ৰাইডেই আমাক যীশু খ্ৰীষ্টৰ সংগ্ৰাম আৰু ত্যাগৰ কথা মনত পেলাই দিয়েঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
02 APR 2021 8:27AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীনৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যীশু খ্ৰীষ্টক দয়াৰ এক আদৰ্শপূৰ্ণ অৱতাৰ বুলি আখ্যা দিয়ে৷
গুড ফ্ৰাইডে উপলক্ষে এক বাৰ্তাত শ্ৰী মোদীয়ে টুইটাৰত কয়, “গুড ফ্ৰাইডেই আমাক যীশু খ্ৰীষ্টৰ সংগ্ৰাম আৰু ত্যাগৰ কথা মনত পেলাই দিয়ে৷ তেওঁ দয়াৰ এক আদৰ্শপূৰ্ণ অৱতাৰ৷ তেওঁ অভাৱগ্ৰস্ত আৰু ৰোগীয়া লোকসকলৰ সেৱাৰ বাবে নিজৰ জীৱন উচৰ্গা কৰিছিল৷”

Prime Minister's Office
Good Friday reminds us about the struggles and sacrifices of Jesus Christ:PM
02 APR 2021 8:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called Jesus Christ a perfect embodiment of compassion.
In a message on Good Friday, Shri Modi tweeted
"Good Friday reminds us about the struggles and sacrifices of Jesus Christ. A perfect embodiment of compassion, He was devoted to serving the needy and healing the sick."