ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେ ଆମକୁ ଯୀଶୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ସଂଘର୍ଷ ଏବଂ ବଳିଦାନ ବିଷୟରେ ସ୍ମରଣ କରାଏ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
02 APR 2021 8:27AM by PIB Bhubaneswar
ଯୀଶୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କୁ କରୁଣା ଏବଂ ଆଦର୍ଶର ଏକ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଅବତାର ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ।
ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେ ଅବସରରେ ଏକ ବାର୍ତ୍ତାରେ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଟ୍ୱିଟ୍ କରି କହିଛନ୍ତି, "ଗୁଡ ଫ୍ରାଇଡେ ଆମକୁ ଯୀଶୁ ଖ୍ରୀଷ୍ଟଙ୍କ ସଂଘର୍ଷ ଏବଂ ବଳିଦାନର ଗାଥା ମନେ ପକାଇଦିଏ । ଦୟାର ଅବତାର ପ୍ରଭୁ ଯୀଶୁ ଦୀନହୀନ ଏବଂ ରୋଗୀଙ୍କ ସେବା ପାଇଁ ଉତ୍ସର୍ଗୀକୃତ ଥିଲେ" ।

Prime Minister's Office
Good Friday reminds us about the struggles and sacrifices of Jesus Christ:PM
02 APR 2021 8:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called Jesus Christ a perfect embodiment of compassion.
In a message on Good Friday, Shri Modi tweeted
"Good Friday reminds us about the struggles and sacrifices of Jesus Christ. A perfect embodiment of compassion, He was devoted to serving the needy and healing the sick."