Prime Minister's Office
PM speaks to Uttarakhand CM; reviews unfortunate situation in Uttarakhand
07 FEB 2021 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Uttarakhand Chief Minister, Shri Trivendra Singh Rawat and reviewed the situation in Uttarakhand.
PMO tweeted, "While in Assam, PM @narendramodi reviewed the situation in Uttarakhand. He spoke to CM @tsrawatbjp and other top officials. He took stock of the rescue and relief work underway. Authorities are working to provide all possible support to the affected."
In another tweet, the Prime Minister said, "Am constantly monitoring the unfortunate situation in Uttarakhand. India stands with Uttarakhand and the nation prays for everyone’s safety there. Have been continuously speaking to senior authorities and getting updates on NDRF deployment, rescue work and relief operations."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰাখণ্ডৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আলোচনা; উত্তৰাখণ্ডৰ দুৰ্ভাগ্যজনক পৰিস্থিতিক লৈ পৰ্যালোচনা
07 FEB 2021 2:33PM by PIB Guwahati
উত্তৰাখণ্ডৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ আলোচনা; উত্তৰাখণ্ডৰ দুৰ্ভাগ্যজনক পৰিস্থিতিক লৈ পৰ্যালোচনা
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে উত্তৰাখণ্ডৰ পৰিস্থিতিক লৈ ৰাজ্যখনৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী ট্ৰীৱেন্দ্ৰ সিং ৰাৱাতৰ সৈতে আলোচনা কৰে। প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটযোগে জনায়, "অসম ভ্ৰমণকালতে উত্তৰাখণ্ডৰ পৰিস্থিতিক লৈ পৰ্যালোচনা কৰা হৈছে। উত্তৰাখণ্ডৰ মুখ্যমন্ত্ৰী আৰু অন্যান্য উচ্চপদস্থ বিষয়াসকলৰ সৈতেও আলোচনা কৰা হৈছে। সাহায্য আৰু উদ্ধাৰৰ কাম ক্ষীপ্ৰতৰ কৰিবলৈ কোৱা হৈছে। চৰকাৰেও ক্ষতিগ্ৰস্তসকললৈ সাম্ভাৱ্য সকলোধৰণৰ সহায় আগবঢ়াইছে।"
ইয়াৰ পিছতে আন এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে জনায়, "এই ঘটনা খুবেই দুৰ্ভাগ্যজনক। সমগ্ৰ দেশ আজি উত্তৰাখণ্ডৰ কাষত থিয় হৈছে। সমগ্ৰ দেশৰে লোকে উত্তৰাখণ্ডৰ বিপদগ্ৰস্ত লোকসকলৰ সুৰক্ষাৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা কৰিছে। প্ৰতিনিয়ত যোগাযোগ ৰখা হৈছে। দুৰ্যোগ ব্যৱস্থাপনা বাহিনীৰ পৰা উদ্ধাৰ কাৰ্যৰ বিষয়ে সবিশেষ তথ্য গ্ৰহণ কৰি থকা হৈছে।"