Prime Minister's Office
PM speaks to Uttarakhand CM; reviews unfortunate situation in Uttarakhand
07 FEB 2021 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Uttarakhand Chief Minister, Shri Trivendra Singh Rawat and reviewed the situation in Uttarakhand.
PMO tweeted, "While in Assam, PM @narendramodi reviewed the situation in Uttarakhand. He spoke to CM @tsrawatbjp and other top officials. He took stock of the rescue and relief work underway. Authorities are working to provide all possible support to the affected."
In another tweet, the Prime Minister said, "Am constantly monitoring the unfortunate situation in Uttarakhand. India stands with Uttarakhand and the nation prays for everyone’s safety there. Have been continuously speaking to senior authorities and getting updates on NDRF deployment, rescue work and relief operations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী সি.এম.দা ৱারী শাখ্রে; উত্তরাখন্দগী লাইবক থিবা থৌদোক্কী ফিভম হন্না য়েংখ্রে
07 FEB 2021 2:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরাখন্দগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী ত্রীবেন্দ্র সিংহ রাৱাত্তা ৱারী শাখ্রে অমসুং উত্তরাখন্দগী ফিবমশিং হন্না য়েংশিনখ্রে।
পি.এস.ও.না ত্বীত অমদা হায় মদুদি, “আসমদা লৈরিঙৈদা PM @narendramodi না উত্তরাখন্দগী ফিবমশিং হন্না য়েংশিনখি। মহাক্না CM @tsrawatbjp অমসুং মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংগা ৱারী শান্নখি। মহাক্না রেস্ক্যুগী অৱাৎপা অমসুং মতেং পীনবা লৈরি। মরী লৈনবশিংনা শোক্লবা মফমশিং অসিদা অঙম্বা পীনবা হোৎনরি”।
অতোপ্পা ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “ঐহাক্না লেপ্পা লৈতনা লাইবক উত্তরাখন্দগী থিরবা ফিবম অসি য়েংশিন্দুনা লৈরি। ইন্দিয়ানা উত্তরাখন্দগীদমক লেপ্তুনা লৈরি অমসুং লৈবাক অসিনা মীপুম খুদিংমক তেক্ত-কাইদা লৈনবা থৌনিজরি। মকোক চিংবা মরী লৈনবশিংদা লেপ্পা লৈতনা ৱারী শারি অমসুং এন.দি.আর.এফ. দিপ্লোইমেন্তশিং, মী কনবগী থবকশিং অমসুং মতেং পীরিবশিং তৎতনা পাউ লৌরি”।