Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Dr. V Shanta
19 JAN 2021 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Dr. V Shanta.
In a tweet, the Prime Minister said, " Dr. V Shanta will be remembered for her outstanding efforts to ensure top quality cancer care. The Cancer Institute at Adyar, Chennai is at the forefront of serving the poor and downtrodden. I recall my visit to the Institute in 2018. Saddened by Dr. V Shanta’s demise. Om Shanti.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দোক্তর ভি. সান্তনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 JAN 2021 10:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দোক্তর ভি. সান্তনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খিবদা, “দোক্তর ভি. সান্ত খ্বাইদগী ফবা কেন্সর কেয়র পীননবা হোৎনবদা মহাক্না লৌরমবা মশক নাইরবা থৌদাংগীদমক নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। চেন্নাইগী অদ্যরদা লৈবা কেন্সর ইন্সতিত্যুৎ অসি লায়রবা অমদি তুহৎপিরবশিংগী থৌগল তৌবদা মাঙজিল থারি‍। ঐনা ২০১৮দা ইন্সতিত্যুৎ অদুদা চৎলুবদু নীশিংলি‍। দোক্তর ভি. সান্তনা লৈখিদবসিনা ঐবু নুংঙাইহন্দ্রে‍। ওম সান্তি‍।