ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଡଃ ଭି ଶାନ୍ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
19 JAN 2021 10:30AM by PIB Bhubaneswar
ଡଃ ଭି ଶାନ୍ତାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଉଚ୍ଚ ମାନର କର୍କଟ ଚିକିତ୍ସା କ୍ଷେତ୍ରରେ ଅତୁଳନୀୟ ଅବଦାନ ପାଇଁ ଡଃ ଭି ଶାନ୍ତା ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବେ । ଚେନ୍ନାଇର ଆଦ୍ୟାରସ୍ଥିତ କର୍କଟ ପ୍ରତିଷ୍ଠାନ ଗରିବ ଏବଂ ନିମ୍ନ ସ୍ତରର ଲୋକଙ୍କୁ ସେବା ଯୋଗାଇବାରେ ଅଗ୍ରଣୀ । 2018 ରେ ମୋର ସେହି ଅନୁଷ୍ଠାନ ଗସ୍ତକୁ ସ୍ମରଣ କରୁଛି । ଡଃ ଭି ଶାନ୍ତାଙ୍କ ଦେହାନ୍ତରେ ମୁଁ ଅତ୍ୟନ୍ତ ମର୍ମାହତ” । ଓମ ଶାନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM condoles the demise of Dr. V Shanta
19 JAN 2021 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Dr. V Shanta.
In a tweet, the Prime Minister said, " Dr. V Shanta will be remembered for her outstanding efforts to ensure top quality cancer care. The Cancer Institute at Adyar, Chennai is at the forefront of serving the poor and downtrodden. I recall my visit to the Institute in 2018. Saddened by Dr. V Shanta’s demise. Om Shanti.