Prime Minister's Office
PM Pays Tribute to Sir Chotu Ram Ji on His Birth Anniversary
24 NOV 2020 2:08PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sir Chotu Ram Ji on his birth anniversary.
The Prime Minister, recalled his services for the farmers and said that Sir Chotu Ram Ji not only fought for the rights of the farmers but also became the voice of workers, vulnerable and exploited sections of the society. His contribution for the upliftment of the society will always be remembered, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না সর ছোতু রাম জিবু মহাক্কী মপোক কুমওনদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
24 NOV 2020 2:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সর ছোতু রাম জিবু মহাক্কী মপোক কুমওনদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্না লৌমীশিংগীদমক্তা থবক তৌরম্বশিং অদু নীংশিংখি অমসুং মহাক্না হায় সর ছোতু রামজিনা লৌমীশিংগী হকশিংগীদমক্তা হোৎনখিবা খক্তা নত্তনা শিন্মীশিং, অমসুং খুন্নাই অসিগী শোত্থরবা কাংলুপশিংগীদমক খোলাউ লাউখি। খুন্নাই অসি চাউখৎহন্নবা মহাক্না তৌখিবা অসি নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।