প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ছাৰ ছোটু ৰামজীৰ জন্মদিনত প্রধানমন্ত্রীৰ শ্রদ্ধা নিবেদন
24 NOV 2020 2:08PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে ছাৰ ছোটু ৰামজীৰ জন্মদিনত তেওঁলৈ শ্রদ্ধাঞ্জলি নিবেদন কৰিছে।
প্রধানমন্ত্রীয়ে কৃষকসকলৰ বাবে তেওঁৰ অৱদানৰ কথা স্মৰণ কৰে আৰু কয় যে ছাৰ ছোটু ৰামজী কেৱল কৃষকসকলৰ অধিকাৰ ৰক্ষাৰ বাবেই সংগ্ৰাম কৰা নাছিল, তেওঁ আছিল শ্রমিক, বঞ্চিত-নিপীড়িতসকলৰ এক শক্তিশালী কণ্ঠ। সমাজৰ উত্থানৰ বাবে তেওঁৰ অৱদান সৰ্বদা স্মৰণীয় হৈ থাকিব।

Prime Minister's Office
PM Pays Tribute to Sir Chotu Ram Ji on His Birth Anniversary
24 NOV 2020 2:08PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sir Chotu Ram Ji on his birth anniversary.
The Prime Minister, recalled his services for the farmers and said that Sir Chotu Ram Ji not only fought for the rights of the farmers but also became the voice of workers, vulnerable and exploited sections of the society. His contribution for the upliftment of the society will always be remembered, the Prime Minister said.