ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସାର ଛୋଟୁ ରାମ ଜୀଙ୍କ ଜନ୍ମ ବାର୍ଷିକୀରେ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
24 NOV 2020 2:08PM by PIB Bhubaneswar
ସାର ଛୋଟୁ ରାମ ଜୀଙ୍କ ଜନ୍ମ ବାର୍ଷିକୀରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
କୃଷକଙ୍କ କଲ୍ୟାଣ ଦିଗରେ ତାଙ୍କର ସେବାକୁ ସ୍ମରଣ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଲେ ଯେ, ସାର ଛୋଟୁ ରାମ କେବଳ କୃଷକଙ୍କ ଅଧିକାର ପାଇଁ ଲଢୁନଥିଲେ, ସେ ସମାଜର ଶ୍ରମିକ, ବଞ୍ଚିତ ଏବଂ ଶୋଷିତଙ୍କ ପାଇଁ ମଧ୍ୟ ସ୍ଵର ଉତ୍ତୋଳନ କରୁଥିଲେ । ସମାଜର ଅଗ୍ରଗତିରେ ତାଙ୍କର ଭୂମିକା ପାଇଁ ସେ ସ୍ମରଣୀୟ ହୋଇ ରହିବେ, ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।

Prime Minister's Office
PM Pays Tribute to Sir Chotu Ram Ji on His Birth Anniversary
24 NOV 2020 2:08PM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sir Chotu Ram Ji on his birth anniversary.
The Prime Minister, recalled his services for the farmers and said that Sir Chotu Ram Ji not only fought for the rights of the farmers but also became the voice of workers, vulnerable and exploited sections of the society. His contribution for the upliftment of the society will always be remembered, the Prime Minister said.