Ministry of Health and Family Welfare
India reports less than 50K New Daily Cases since the last 8 days
Active Caseload Continues to further contract
15 NOV 2020 12:30PM by PIB Delhi
India has reported less than 50,000 new daily cases for the eight continuous day. In the last 24 hours, only 41,100 persons were found to be infected with COVID in India. Daily New Cases last crossed the 50K threshold on 7th November. Apart from the successful dissemination of COVID Appropriate Behaviour among the varied population groups, this trend assumes wider significance as many countries in Europe and America continue to see a surge in their daily numbers.
In the last 24 hours, India also registered 42,156 new recoveries which has led to a further contraction of the Active Caseload. India’s present active caseload of 4,79,216 consists of just 5.44% of India’s Total Positive Cases.
15 States/UTs have cases per million lower than India (6,387).
New Recoveries outnumbering New Cases every 24-hour cycle has also improved the Recovery Rate to 93.09% today. The total recovered cases stand at 82,05,728. The gap between Recovered cases and Active cases that is steadily increasing presently stands at 77,26,512.
79.91% of the new recovered cases are contributed by ten States/UTs.
With 7,117 persons recovering from COVID, Delhi saw the most number of recoveries. Kerala registered 6,793 daily recoveries while West Bengal reported 4,479 new recoveries.
Ten States/UTs have contributed 82.87% of the new cases.
Delhi reported 7,340 cases in the last 24 hours. Kerala recorded 6,357 new cases while Maharashtra reported 4,237 new cases yesterday.
85.01% of the 447 case fatalities that have been reported in the past 24 hours are from Ten States/UTs.
23.5% of new fatalities reported are from Maharashtra which reported 105 deaths. Delhi and West Bengal follow with 96 and 53 new deaths, respectively.
21 States/UTs have death per million lower than National Average of 94.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারত্তা হৌখিবা নুমিৎ ৮নিদগী কোবিদ-১৯গী নুংতিগী ওইবা কেস লিশিং ৫০দগী তানা রিপোর্ত তৌখ্রে
এক্তিব কেসলোদ হন্থরক্লি
15 NOV 2020 12:30PM by PIB Imphal
ভারত্তা লেপ্তনা নুমিৎ নিপান্নি ফাওবা কোবিদ-১৯গী অনৌবা কেস ৫০,০০০দগী তানা রিপোর্ত তৌখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা, ভারত্তা শুপ্নগী মীওই ৪১,১০০ খক্তমক কোবিদনা নাহল্লে। নুংতিগী ওইবা অনৌবা কেস অরোইবা ওইনা নবেম্বর ৭তা লিশিং ৫০ হেনখি। তোঙান তোঙানবা পোপুলেসন গ্রুপশিংগী মরক্তা কোবিদকী মতিক চাবা লমচৎশিং মায় পাক্না শন্দোকপদা নত্তনা, থৌওং অসি য়াম্না মরুওইনা লৌরি মরমদি য়ুরোপ অমসুং অমেরিকাগী লৈবাক কয়ামরুমদা নুংতিগী কোবিদ কেসলোদকী মশিং হৌজিকসু হেনগৎলকপা উরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা ভারত্তা ফগৎলকপা অনৌবা কেস ৪২,১৫৬সু রেজিস্তার তৌখ্রে মসিনা মরম ওইদুনা কোবিদকী এক্তিব কেসলোদতা হন্থরক্লি। ভারত্তা হৌজিক্কী ওইরিবা এক্তিব কেসলোদ ৪,৭৯২১৬, অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী ৫.৪৪%নি।
রাজ্য/য়ু.তি.১৫দা অসি মী মশিং লাখ তরাগী মনুংদা ওইবা কেস অসি ভারত্তগী (৬.৩৮৭)হন্থরে।
পুং ২৪ খুদিংগী মনুংদা ওইবা অনৌবা কোস মশিংদগী অনৌবা ফগৎলকপগী চাংনা হেল্লি ঙসিগী ফগৎলকপগী চাং ৯৩.০৯% য়ৌরে। অপুনবা ফগৎলকপা কেস অসি ৮২,০৫,৭২৮ য়ৌখ্রে। ফগৎলকপা কেস অমসুং এক্তিব কেস অনিগী মরক্তা খেন্নবা অসি ৭৭,২৬,৫১২ য়ৌখ্রে।
অনৌবা ফগৎলকপা কেসকী ৭৯.৯১%দি রাজ্য/য়ু.তি. তরাদগীনি।
মীওই ৭,১১৭ কোবিদতগী ফরকপগা লোইননা, দিল্লীনা খ্বাইদগী য়াম্না ফগৎলকপা উখ্রে। কেরলাদা নুংতিগী ফগৎলকপা ৬,৭৯৩ ওইখি অদুগা নোংচুপ বেঙ্গলনা অনৌবা ফগৎলকপা ৪,৪৭৯ ওইখি।
অনৌবা কেস ৮২.৮৭% রাজ্য/য়ু.তি. তরাদগীনি।
হৌখিবা পুং ২৪দা দিল্লীদা কেস ৭,৩৪০ রেজিস্তার তৌখ্রে। কেরলাদা অনৌবা কেস ৬,৩৫৭ অদুগা মহারাস্ত্রদা অনৌবা কেস ৪,২৩৭ রেজিস্তার তৌখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা রিপোর্ত তৌখিবা শিখিবা মশিং ৪৪৭কী মনুংদা ৮৫.০১%দি রাজ্য/য়ু.তি. তরাদগীনি।
শিখিবা মশিংগী ২৩.৫% মহারাস্ত্রদগী ওইদুনা ১০৫ শিখি। মসিগী মতুংদা দিল্লী অমসুং নোংচুপ বেঙ্গলদা মথংশিৎনা ৯৬ অমসুং ৫৩ শিখি।
রাজ্য/য়ু.তি. ২১দা শিখিবা মী মশিং লাখ তরাগী মনুংদা লৈবাক অসিগী চাংচৎকী ৯৪দগী হনথখ্রে।