Prime Minister's Office
PM urges to light Diya this Diwali as a salute to Soldiers
13 NOV 2020 6:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi said this Diwali, let us also light a Diya as a salute to Soldiers who fearlessly protect our nation.
In a tweet, the Prime Minister said, "This Diwali, let us also light a Diya as a salute to Soldiers who fearlessly protect our nation. Words can’t do justice to the sense of gratitude we have for our soldiers for their exemplary courage. We are also grateful to the families of those on the borders."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୈନିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିବାଦନ ଜଣାଇବା ପାଇଁ ଦୀପ ଜାଳି ଏହି ଦୀପାବଳିକୁ ଆଲୋକିତ କରିବା ଲାଗି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ନିବେଦନ
13 NOV 2020 6:38PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଏହି ଦୀପାବଳିରେ ଆମ ଦେଶକୁ ସର୍ବଦା ସୁରକ୍ଷା ଦେଉଥିବା ସୈନିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିବାଦନ ଜଣାଇବା ପାଇଁ ଆସନ୍ତୁ ଆମେ ଦୀପ ଜଳାଇବା ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଏହି ଦୀପାବଳିରେ ଆମ ଦେଶକୁ ସର୍ବଦା ସୁରକ୍ଷା ଦେଉଥିବା ସୈନିକମାନଙ୍କୁ ଅଭିବାଦନ ଜଣାଇବା ପାଇଁ ଦୀପ ଜଳାଇବା । ଆମେ ସୈନିକମାନଙ୍କ ଅଦମ୍ୟ ସାହସକୁ ଶବ୍ଦରେ ପ୍ରକାଶ କରିପାରିବା ନାହିଁ । ସୀମାରେ ଥିବା ସୈନିକମାନଙ୍କ ପରିବାର ପ୍ରତି ମଧ୍ୟ ଆମେ କୃତଜ୍ଞ” ।