Prime Minister's Office
PM urges to light Diya this Diwali as a salute to Soldiers
13 NOV 2020 6:38PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi said this Diwali, let us also light a Diya as a salute to Soldiers who fearlessly protect our nation.
In a tweet, the Prime Minister said, "This Diwali, let us also light a Diya as a salute to Soldiers who fearlessly protect our nation. Words can’t do justice to the sense of gratitude we have for our soldiers for their exemplary courage. We are also grateful to the families of those on the borders."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মীয়ামদা হন্দক্কী দিৱালী অসিদা থাওমৈ থান্দুনা লান্মীশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎপীনবা হায়খ্রে
13 NOV 2020 6:38PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খ্রে মদুদি হন্দক্কী দিৱালী অসিদা, অকিবা লৈতনা ঐখোয়গী লৈবাকপু ঙাকপী শেনবীরিবা লান্মীশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎলদুনা ঐখোয় থাওমৈ থানসি।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “হন্দক্কী দিৱালী অসিদা, অকিবা লৈতনা ঐখোয়গী লৈবাকপু ঙাকপী শেনবীরিবা লান্মীশিংদা ইকাই খুম্নবা উৎলদুনা ঐখোয় থাওমৈ থানসি। ঐখোয়গী লান্মীশিংগী চাংদম্নীংঙাই লৈত্রবা থৌনা অদুগীদমক তৌবীমল খঙবা উৎপদা থিন্থবা নীংহন্নরোইদবনি।”