Prime Minister's Office
PM congratulates H.E. John Pombe Magufuli for being sworn-in as President of Tanzania
05 NOV 2020 7:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated H.E. John Pombe Magufuli for being sworn-in as President of Tanzania.
The Prime Minister said, " My congratulations to H.E. John Pombe Magufuli for being sworn-in as President of Tanzania! I look forward to working with him to further strengthen the long-standing friendship between our countries."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ঐচ. ই. জোন মগুফুলীবু তাঞ্জানিয়াগী রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌখিবগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
05 NOV 2020 7:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা ঐচ.ই. জোন পোম্বে মগুফুলীবু তাঞ্জানিয়াগী রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌখিবগীদমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ঐচ.ই. জোন পোম্বেনা তাঞ্জানিয়াগী রাস্ত্রপতি ওইনা ৱাশক লৌখিবগীদমক্তা ঐহাক্না নুংঙাইবা ফোংদোক্লি! ঐহাক্না ঐখোয়গী লৈবাকশিং অসিগী মরক্তা মতম কুইনদগী লৈরক্লবা নুংশি-চান্নবগী মরী অসি মখা তানা কনখৎহন্নবা মহাক্কা লোইননা থবক থবক তৌমিন্নবগী ৱাখল্লোন থম্লি।”