Ministry of Micro,Small & Medium Enterprises
PRESS NOTE
Ministry of MSME alerts the public at large about unauthorized and ill-intentioned activities of MSME Export Promotion Council
Ministry takes strong note of mischievous activities of this organization projecting itself as part of the MSME Ministry
Ministry denies its role or authorization in issuing of appointment letters in its name by this organization
17 OCT 2020 9:41AM by PIB Delhi
Ministry of MSME, Government of India has said that it is noticed that certain messages are being circulated in Media and Social Media regarding issuance of appointment letter to the post of ‘Director’ by MSME Export Promotion Council. It is also seen that this organization is using the name of Ministry of MSME.
It is hereby clarified that Ministry of MSME, Government of India is not associated with the MSME Export Promotion Council in any way. Also, the Ministry of MSME has not authorized any posting or appointment to any post related with this council. The Public is informed and advised not to fall prey to such messages or such elements.

মাইক্রো, স্মোল অমসুং মেদিয়ম ইন্তর্প্রাইজেস মন্ত্রালয়
প্রেস নোৎ
এম.এস.এম.ই. মিনিস্ত্রীনা প্রজাদা এম.এস.এম.ই. এক্সপোর্ত প্রোমোসন কাউন্সিলনা অনওথোরাইজ ওইবা অমসুং মওং চাদবা থৌওং চৎথরিবা অসিদা মিকুপ-নাহুম শিংনা লৈনবা হায়খ্রে
মিনিস্ত্রীনা ওর্গানাইজেসন অসিনা মখোয় অসি এম.এস.এম.ই. মিনিস্ত্রীগী শরুক অমনি হায়জদুনা মথোং চাদবা থৌওং অসিদা য়াম্না হকচিন্না লৌই হায়রি
মিনিস্ত্রীনা ওর্গানাইজেসন অসিনা এপোইন্তমেন্ত লেত্তর পীবদা লৌরিবা শক্লোন অমসুং অয়াবা পীবদা মমিং শিজিন্নরিবা অসি য়াদ্রি
17 OCT 2020 9:41AM by PIB Imphal
এম.এস.এম.ই. মিনিস্ত্রী, ভারত সরকারনা হায় মদুদি মেদিয়া অমসুং সোসিএল মেদিয়ানা এম.এস.এম.ই. এক্সপোর্ত প্রোমোসন কাউন্সিলনা ‘দাইরেক্তর’গী ফমগীদমক এপোইন্তমেন্ত লেত্তর পীবগী মতাংদা অখন্নবা মেসেস চাইথোক্লে হায়বা খংলে। মসি অমসু উরে মদুদি ওর্গানাইজেসন অসিনা এম.এস.এম.ই. মিনিস্ত্রীগী মমিং শিজিন্নরি।
মরম অদুনা মসিদা শেংদোক্লি মদুদি এম.এস.এম.ই. মিনিস্ত্রী, ভারত সরকারগা এম.এস.এম.ই. এক্সপোর্ত প্রোমোসন কাউন্সিল অসিগী করিগুম্বা মখল অমতদা মরী লৈনদে। অদুগা এম.এস.এম.ই. মিনিস্ত্রীনা মসিগা মরী লৈনবা পোস্ত অমত্তগী এপোইন্তমেন্তগী অয়াবা পীখিবা লৈতে। প্রজাশিংদা খংহনজরি অমসুং পাউতাক পীজরি মদুদি অসিগুম্বা মেসেস নত্ত্রগা পোৎ অসিগী খয়াৎতা তাবিগনু হায়রি।