Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Justice A S Dave
05 OCT 2020 6:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Justice A S Dave, former Judge as well as acting Chief Justice of the Gujarat HC.
"Anguished by the passing away of Justice AS Dave, former Judge as well as acting CJ of the Gujarat HC. He will be remembered for his contributions to the legal field. Condolences to his family and friends. Om Shanti", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জস্তিস এ.এস.দাবে লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
05 OCT 2020 6:17PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্না জজ ওইরম্বগা লোয়ননা গুজরাৎ হাই কোর্তকী এক্তিং চীফ জস্তিস ওইনসু থৌ-পুরম্বা জস্তিস এ.এস. দাবেনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
“মমাংদা জজ অমসুং গুজরাৎ হাই কোর্তকী এক্তিং চীফ জস্তিস ওইনসু থৌ-পুরম্বা জস্তিস এ.এস. দাবেনা লৈখিদবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্না লীগেলগী হীরমদা তেংবাংলম্বা অদুগীদমক্তা মহাকপু নীংশিংলগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়ারি। ওম শান্তি”, হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।