প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ন্যায়াধীশ এ এছ ডাবেৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
05 OCT 2020 6:17PM by PIB Guwahati
প্ৰাক্তন ন্যায়াধীশ তথা গুজৰাট উচ্চ ন্যায়ালয়ৰ কাৰ্যনিৰ্বাহক মুখ্য ন্যায়াধীশ এ এছ ডাবেৰ দেহাৱসানত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
"প্ৰাক্তন ন্যায়াধীশ তথা গুজৰাট উচ্চ ন্যায়ালয়ৰ কাৰ্যনিৰ্বাহক মুখ্য ন্যায়াধীশ এ এছ ডাবেৰ মৃত্যুত মৰ্মাহত হৈছো। আইনী ক্ষেত্ৰখনলৈ অৱদানৰ বাবেই তেওঁ স্মৰণীয় হৈ থাকিব। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধু-বৰ্গলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো। ঔম শান্তি", প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Justice A S Dave
05 OCT 2020 6:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of Justice A S Dave, former Judge as well as acting Chief Justice of the Gujarat HC.
"Anguished by the passing away of Justice AS Dave, former Judge as well as acting CJ of the Gujarat HC. He will be remembered for his contributions to the legal field. Condolences to his family and friends. Om Shanti", the Prime Minister said.