Ministry of Power
NTPC signs MoU with Power Ministry detailing targets for FY 2020-21
Generation target under Excellent rating has been set as 340 BU
Capex target of Rs. 21,000 Crores and Revenue target of Rs. 98,000 Crores are also part of MoU
30 SEP 2020 12:08PM by PIB Delhi
NTPC signed the Memorandum of Understanding (MoU) with Ministry of Power, Govt. of India, setting key targets for the year 2020-21 on 29-9-2020.
Key targets for 2020-21 under excellent category include 340 BU of electricity generation, 15 MMT of coal production, Rs. 21,000 Crores of Capex and Rs. 98,000 Crores of revenue from operations. The MoU also includes other financial parameters..

পাৱর মন্ত্রালয়
এন.তি.পি.সি.না পাৱর মন্ত্রালয়গা এফ.ৱাই. ২০২০-২১গী অকুপ্পা পান্দম য়াওবা এম.ও.য়ু.গী খুৎয়েক পীনখ্রে
এক্সেলেন্ত রেতিংগী মখাদা পুথোক্কদবা পান্দম অসি বি.য়ু. ৩৪০দা লেপখি
লুপা করোর ২১,০০০গী কেপেক্স পান্দম অমসুং লুপা করোর ৯৮,০০০গী রেবেন্যুগী পান্দম থম্বা অসিসু এম.ও.য়ু. অসিদা য়াওরি
30 SEP 2020 12:08PM by PIB Imphal
এন.তি.পি.সি. অমসুং ভারত সরকারগী পাৱর মন্ত্রালয়না ২৯/৯/২০২০দা ইং ২০২০-২১গী মরু ওইবা পান্দম কয়া য়াওবা মেমোরেন্দম ওফ অন্দর্স্তেন্দিং অমগী খুৎয়েক পীনখ্রে।
এক্সেলেন্সী কাঙলুপকী মখাদা থম্লিবা ইং ২০২০-২১গী পান্দম অসিগী মনুংদা বি.য়ু. ৩৪০গী মৈ পুথোকপা, এম.এম.তি. ১৫গী কোয়লা পুথোকপা, কেপেক্সকী লুপা করোর ২১,০০০ অমসুং থবকশিং অসিদগী রেবেন্যু লুপা করোর ৯৮,০০০ ওইহনবগী পান্দম কয়া য়াওরি। মসিগী এম.ও.য়ু. অসিদা অতোপ্পা শেল-থুমগী হীরমশিংসু য়াওরি।