Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Update
76% of the new Confirmed Cases concentrated in 10 States/UTs
21 SEP 2020 1:03PM by PIB Delhi
A total of 86,961 new cases have been reported in the last 24 hours in the country. 76% of the new confirmed cases are concentrated in 10 States/UTs.
Maharashtra has alone contributed more than 20,000 and Andhra Pradesh has contributed more than 8,000.
As many as 1,130 deaths have been registered in the past 24 hours. 10 States/UTs account for 86% of the deaths in the last 24 hours due to COVID.
Maharashtra reported 455 deaths followed by Karnataka and Uttar Pradesh with 101 and 94 deaths, respectively.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোনিদ-১৯গী অপদেৎ
নৌনা কনফর্ম তৌখিবা কেসশিংগী ৭৬%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী ওইখি
21 SEP 2020 1:03PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিগী হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস পুন্না ৮৬,৯৬১ রিপোর্ত তৌরকখি। নৌনা কনফর্ম তৌখিবা কেসশিংগী ৭৬%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী ওইখি
মহারাস্ত্র খক্তদগী ২০,০০০ হেনখি অমদি অন্ধ্র প্রদেশতগী ৮,০০০ হেনখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিদবা ১,১৩০ রেজিসতর তৌখি। কোবিদনা মরম ওইদুনা হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিদবশিংগী ৮৬%দি রাজ্য/য়ু.তি. ১০দগী ওইখি।
মহারাস্ত্রদগী লৈখিবা ৪৫৫কী রিপোর্ত তৌরকখি, কর্নাতকা অমসুং উত্তর প্রদেশতগী মথং শিৎনা লৈখিদবা ১০১ অমসুং ৯৪ ওইদুনা মতুং ইনখি।