Ministry of Health and Family Welfare
UPDATES on COVID-19
India continues with High Number of Recoveries
Total number of Recovered Cases more than 37 lakh
58% Daily New Recoveries come from 5 States
13 SEP 2020 11:02AM by PIB Delhi
India continues to report high number of recoveries exceeding 70,000 every day. Focussed, collaborative, responsive & effective measures of early identification through high & aggressive testing, prompt surveillance & tracking coupled with standardised high quality clinical care have in tandem led to this result.
78,399 recoveries have been registered in the last 24 hours in the country. With this, the total number of recoveries has touched 3,702,595 taking the Recovery Rate to77.88%.
58% of the new recovered cases are being reported from five States, viz. Maharashtra, Tamil Nadu, Andhra Pradesh, Karnataka and Uttar Pradesh. Maharashtra continues to lead with more than 13,000 recoveries while Andhra Pradesh has contributed more than 10,000 to the single day recoveries.
94,372 new cases have been reported in the last 24 hours. Of this, Maharashtra alone has more than 22,000 cases followed by Andhra Pradesh and Karnataka with more than 9,000 cases each.
Nearly 57% of the new cases are reported from five States. These are also contributing 58% of the new recovered cases.
The total number of active cases in the country stands at 9,73,175 as on date.
Maharashtra has more than 2,80,000 cases followed by Karnataka with more than 97,000 cases.
Five states account for 60% of Total Active cases in the country viz. Maharashtra (28.79%), Karnataka (10.05%), Andhra Pradesh (9.84%), Uttar Pradesh (6.98%) and Tamil Nadu (4.84%).
1,114 deaths have been registered in the past 24 hours. Maharashtra has reported the maximum number of 391 deaths followed by Karnataka with 94 deaths, whereas Tamil Nadu has reported 76 deaths.
#
Name of State / UT
Active cases
Confirmed cases
Cumulative Cured/ Discharged/Migrated Cases
Cumulative Deaths
As on 13.09.2020
As on 13.09.2020
As on 12.09.2020
Change since yesterday
As on 13.09.2020
As on 12.09.2020
Changes since yesterday
As on 13.09.2020
As on 12.09.2020
Change since yesterday
TOTAL CASES
973175
4754356
4659984
94372
3702595
3624196
78399
78586
77472
1114
1
Maharashtra
280138
1037765
1015681
22084
728512
715023
13489
29115
28724
391
2
Karnataka
97834
449551
440411
9140
344556
334999
9557
7161
7067
94
3
Andhra Pradesh
95733
557587
547686
9901
457008
446716
10292
4846
4779
67
4
Uttar Pradesh
67955
305831
299045
6786
233527
227442
6085
4349
4282
67
5
Tamil Nadu
47110
497066
491571
5495
441649
435422
6227
8307
8231
76
6
Chhattisgarh
33246
61763
58643
3120
27978
27123
855
539
519
20
7
Telangana
31607
157096
154880
2216
124528
121925
2603
961
950
11
8
Odisha
30999
146894
143117
3777
115279
112062
3217
616
605
11
9
Assam
29133
140471
138339
2132
110885
108329
2556
453
430
23
10
Kerala
28870
105139
102254
2885
75844
73900
1944
425
410
15
11
Delhi
28059
214069
209748
4321
181295
178154
3141
4715
4687
28
12
West Bengal
23521
199493
196332
3161
172085
169043
3042
3887
3828
59
13
Madhya Pradesh
19840
85966
83619
2347
64398
62936
1462
1728
1691
37
14
Haryana
19446
91115
88332
2783
70713
68525
2188
956
932
24
15
Punjab
19384
77057
74616
2441
55385
53308
2077
2288
2212
76
16
Rajasthan
16582
100705
99036
1669
82902
81970
932
1221
1207
14
17
Gujarat
16301
112174
110809
1365
92678
91343
1335
3195
3180
15
18
J&K (UT)
16261
52410
50712
1698
35285
34689
596
864
854
10
19
Jharkhand
14844
60460
59040
1420
45074
43328
1746
542
532
10
20
Bihar
14396
156703
155445
1258
141499
139458
2041
808
797
11
21
Uttarakhand
9781
30336
29221
1115
20153
19428
725
402
388
14
22
Tripura
7584
18910
18281
629
11132
10734
398
194
182
12
23
Goa
5323
24185
23445
740
18576
18065
511
286
276
10
24
Puducherry
4847
19445
19026
419
14228
13783
445
370
365
5
25
Himachal Pradesh
3194
9229
8784
445
5962
5839
123
73
71
2
26
Chandigarh
2586
7542
7292
250
4864
4600
264
92
86
6
27
Arunachal Pradesh
1712
5975
5825
150
4253
4126
127
10
10
0
28
Manipur
1584
7731
7579
152
6102
6002
100
45
44
1
29
Meghalaya
1570
3615
3447
168
2020
1889
131
25
24
1
30
Nagaland
1215
5064
4946
118
3839
3802
37
10
10
0
31
Ladakh (UT)
841
3294
3228
66
2414
2387
27
39
38
1
32
Mizoram
591
1414
1379
35
823
790
33
0
0
0
33
Sikkim
541
2055
2026
29
1503
1486
17
11
8
3
34
D&D & D&N
279
2725
2695
30
2444
2413
31
2
2
0
35
A&N Islands
268
3521
3494
27
3202
3157
45
51
51
0
36
Lakshdweep
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
ভারতকী নাবা ফগৎলকপগী মশিং লেপ্তনা ৱাংখৎলক্লি
অপুনবা নাবা ফগৎলকখ্রবা কেসশিংগী মশিং লাখ ৩৭ হেনখ্রে
নোংমগী নৌনা ফগৎলকখ্রবশিংগী ৫৮%দি রাজ্য ৫দগী ওইরি
13 SEP 2020 11:02AM by PIB Imphal
ভারতরনা নুমিৎ খুদিংগী নাবা ফগৎখিবগী মশিং ৭০,০০০দগী হেন্না লেপ্তনা রিপোর্ত তৌরক্লি। তেস্ত তৌবা হেনগৎপা অমসুং কনশিনবা, খুদক্তা সর্ভিলেন্স অমসুং ত্রেকিং চত্থবা লোয়ননা স্তেন্দর্দাইজ ওইরবা অৱাংবা থাক্কী ক্লিনিকেল ক্যেরগী খুত্থাংদা ঙন্না খঙদোক্নবা পুক্নিং চংদুনা, পুন্না থবক তৌমিন্নদুনা, কান্নবা খোঙথাংশিংনা ফল অসি পুরকপা ঙমহল্লি।
লৈবাক অসিদা হৌখিবা পুং ২৪দা ৭৮,৩৯৯ নাবা ফগৎখিবগী রেজিস্তর তৌখি। মসিগা লোয়ননা পুন্না নাবা ফগৎখিবগী মশিং অসি ৩,৭০২,৫৯৫ য়ৌদুনা নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৭৭.৮৮% ওইখ্রে।
নৌনা নাবা ফগৎলকখিবা কেসশিংগী ৫৮%দি রাজ্য মঙাদগী রিপোর্ত তৌরকখি মখোয় অদুদি মহারাস্ত্র, তামিল নাদু, অন্ধ্র প্রদেশ, কর্নাতকা অমসুং উত্তর প্রদেশনি। মহারাস্ত্রনা নাবা ফগৎলকপগী মশিং ১৩,০০০ ওইদুনা মাংজিল থারি অমরোমদা নোংমা খক্তদা ফগৎলকখিবা অসিদা অন্ধ্র প্রদেশতগী ১০,০০০ হেন্না ওইখি। https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image001P0CD.jpg
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯৪,৩৭২ রিপোর্ত তৌরকখি। মসিগী মনুংদা মহারাস্ত্র খক্তদগী কেস ২২,০০০ হেনখি মতুংদা অন্ধ্র প্রদেশ অমসুং কর্নাতকাদগী কেস ৯,০০০/৯,০০০ ওইখি।
রিপোর্ত তৌরকখিবা অনৌবা কেসশিংগী ৫৭%গী ময়াদি রাজ্য মঙাদগী ওইখি। নৌনা নাবা ফগৎলকখ্রবা কেসশিংগী ৫৮%দসু মখোয়না শরুক তম্লি।
ঙসি ফাওবদা লৈবাক অসিগী অপুনবা এক্তিব কেসশিংগী মশিং অসি ৯,৭৩,১৭৫ ওইখি।
মহারাস্ত্রগী কেস ২,৮০,০০০ হেন্না লৈরি কর্নাতকানা কেস ৯৭,০০০ লৈদুনা মতুং ইল্লি।
লৈবাক অসিগী অপুনবা এক্তিব কেসশিংগী ৬০%দি রাজ্য মঙাদগী ওইরি মখোয় অদুদি মহারাস্ত্র (২৮.৭৯%), কর্নাতকা (১০.০৫%), অন্ধ্র প্রদেশ (৯.৮৪%), উত্তর প্রদেশ (৬.৯৮%) অমসুং তামিল নাদু (৪.৮৪%)নি।
হৌখিবা পুং ১২দা লৈখিদবা ১,১১৪ রেজিস্তর তৌখি। মহারাস্ত্রনা লৈখিদবআ ৩৯১ রিপোর্ত তৌরক্তুনা মশিং খ্বাইদগী য়াম্বা ওইখি মতুংদা লৈখিদবা ৯৪গা লোয়ননা কর্নাতকা লৈখি অদুগা তামিল নাদুদগী লৈখিদবা ৭৬রিপোর্ত তৌরকখি।
#
রাজ্য/য়ু.তি.গী মমিং
এক্তিব কেস
কনফর্ম কেস
লায়েংখ্রবা/দিসচার্জ তৌখ্রবা/মাইগ্রেতেদ কেসকী অপুনবা
লৈখিদবগী অপুনবা
১৩.০৯.২০২০ ফাওবদা
১৩.০৯.২০২০ ফাওবদা
১২.০৯.২০২০ ফাওবদা
ঙরাংদগী লাকপা অহোংবা
১৩.০৯.২০২০ ফাওবদা
১২.০৯.২০২০ ফাওবদা
ঙরাংদগী লাকপা অহোংবা
১৩.০৯.২০২০ ফাওবদা
১২.০৯.২০২০ ফাওবদা
ঙরাংদগী লাকপা অহোংবা
TOTAL CASES
৯৭৩১৭৫
৪৭৫৪৩৫৬
৪৬৫৯৯৮৪
৯৪৩৭২
৩৭০২৫৯৫
৩৬২৪১৯৬
৭৮৩৯৯
৭৮৫৮৬
৭৭৪৭২
১১১৪
মহারাস্ত্র
২৮০১৩৮
১০৩৭৭৬৫
১০১৫৬৮১
২২০৮৪
৭২৮৫১২
৭১৫০২৩
১৩৪৮৯
২৯১১৫
২৮৭২৪
৩৯১
কর্নাতকা
৯৭৮৩৪
৪৪৯৫৫১
৪৪০৪১১
৯১৪০
৩৪৪৫৫৬
৩৩৪৯৯৯
৯৫৫৭
৭১৬১
৭০৬৭
৯৪
অন্ধ্র প্রদেশ
৯৫৭৩৩
৫৫৭৫৮৭
৫৪৭৬৮৬
৯৯০১
৪৫৭০০৮
৪৪৬৭১৬
১০২৯২
৪৮৪৬
৪৭৭৯
৬৭
উত্তর প্রদেশ
৬৭৯৫৫
৩০৫৮৩১
২৯৯০৪৫
৬৭৮৬
২৩৩৫২৭
২২৭৪৪২
৬০৮৫
৪৩৪৯
৪২৮২
৬৭
তামিল নাদু
৪৭১১০
৪৯৭০৬৬
৪৯১৫৭১
৫৪৯৫
৪৪১৬৪৯
৪৩৫৪২২
৬২২৭
৮৩০৭
৮২৩১
৭৬
তেলঙ্গনা
৩৩২৪৬
৬১৭৬৩
৫৮৬৪৩
৩১২০
২৭৯৭৮
২৭১২৩
৮৫৫
৫৩৯
৫১৯
২০
ছত্তিশগর
৩১৬০৭
১৫৭০৯৬
১৫৪৮৮০
২২১৬
১২৪৫২৮
১২১৯২৫
২৬০৩
৯৬১
৯৫০
১১
ওরিশা
৩০৯৯৯
১৪৬৮৯৪
১৪৩১১৭
৩৭৭৭
১১৫২৭৯
১১২০৬২
৩২১৭
৬১৬
৬০৫
১১
অসাম
২৯১৩৩
১৪০৪৭১
১৩৮৩৩৯
২১৩২
১১০৮৮৫
১০৮৩২৯
২৫৫৬
৪৫৩
৪৩০
২৩
১০
কেরেলা
২৮৮৭০
১০৫১৩৯
১০২২৫৪
২৮৮৫
৭৫৮৪৪
৭৩৯০০
১৯৪৪
৪২৫
৪১০
১৫
১১
দিল্লী
২৮০৫৯
২১৪০৬৯
২০৯৭৪৮
৪৩২১
১৮১২৯৫
১৭৮১৫৪
৩১৪১
৪৭১৫
৪৬৮৭
২৮
১২
ৱেস্ত বেঙ্গল
২৩৫২১
১৯৯৪৯৩
১৯৬৩৩২
৩১৬১
১৭২০৮৫
১৬৯০৪৩
৩০৪২
৩৮৮৭
৩৮২৮
৫৯
১৩
পঞ্জাব
১৯৮৪০
৮৫৯৬৬
৮৩৬১৯
২৩৪৭
৬৪৩৯৮
৬২৯৩৬
১৪৬২
১৭২৮
১৬৯১
৩৭
১৪
মধ্য প্রদেশ
১৯৪৪৬
৯১১১৫
৮৮৩৩২
২৭৮৩
৭০৭১৩
৬৮৫২৫
২১৮৮
৯৫৬
৯৩২
২৪
১৫
হরিয়ানা
১৯৩৮৪
৭৭০৫৭
৭৪৬১৬
২৪৪১
৫৫৩৮৫
৫৩৩০৮
২০৭৭
২২৮৮
২২১২
৭৬
১৬
গুজরাত
১৬৫৮২
১০০৭০৫
৯৯০৩৬
১৬৬৯
৮২৯০২
৮১৯৭০
৯৩২
১২২১
১২০৭
১৪
১৭
রাজস্থান
১৬৩০১
১১২১৭৪
১১০৮০৯
১৩৬৫
৯২৬৭৮
৯১৩৪৩
১৩৩৫
৩১৯৫
৩১৮০
১৫
১৮
বিহার
১৬২৬১
৫২৪১০
৫০৭১২
১৬৯৮
৩৫২৮৫
৩৪৬৮৯
৫৯৬
৮৬৪
৮৫৪
১০
১৯
ঝারখন্দ
১৪৮৪৪
৬০৪৬০
৫৯০৪০
১৪২০
৪৫০৭৪
৪৩৩২৮
১৭৪৬
৫৪২
৫৩২
১০
২০
জে. অমসুং কে. (য়ু.তি.)
১৪৩৯৬
১৫৬৭০৩
১৫৫৪৪৫
১২৫৮
১৪১৪৯৯
১৩৯৪৫৮
২০৪১
৮০৮
৭৯৭
১১
২১
উত্তারখন্দ
৯৭৮১
৩০৩৩৬
২৯২২১
১১১৫
২০১৫৩
১৯৪২৮
৭২৫
৪০২
৩৮৮
১৪
২২
ত্রিপুরা
৭৫৮৪
১৮৯১০
১৮২৮১
৬২৯
১১১৩২
১০৭৩৪
৩৯৮
১৯৪
১৮২
১২
২৩
গোৱা
৫৩২৩
২৪১৮৫
২৩৪৪৫
৭৪০
১৮৫৭৬
১৮০৬৫
৫১১
২৮৬
২৭৬
১০
২৪
পুদুচেরী
৪৮৪৭
১৯৪৪৫
১৯০২৬
৪১৯
১৪২২৮
১৩৭৮৩
৪৪৫
৩৭০
৩৬৫
২৫
হিমাচল প্রদেশ
৩১৯৪
৯২২৯
৮৭৮৪
৪৪৫
৫৯৬২
৫৮৩৯
১২৩
৭৩
৭১
২৬
চন্দিগর
২৫৮৬
৭৫৪২
৭২৯২
২৫০
৪৮৬৪
৪৬০০
২৬৪
৯২
৮৬
২৭
অরুনাচল প্রদেশ
১৭১২
৫৯৭৫
৫৮২৫
১৫০
৪২৫৩
৪১২৬
১২৭
১০
১০
২৮
মেঘালয়
১৫৮৪
৭৭৩১
৭৫৭৯
১৫২
৬১০২
৬০০২
১০০
৪৫
৪৪
২৯
মনিপুর
১৫৭০
৩৬১৫
৩৪৪৭
১৬৮
২০২০
১৮৮৯
১৩১
২৫
২৪
৩০
নাগালেন্দ
১২১৫
৫০৬৪
৪৯৪৬
১১৮
৩৮৩৯
৩৮০২
৩৭
১০
১০
৩১
লদাখ (য়ু.তি.)
৮৪১
৩২৯৪
৩২২৮
৬৬
২৪১৪
২৩৮৭
২৭
৩৯
৩৮
৩২
মিজোরম
৫৯১
১৪১৪
১৩৭৯
৩৫
৮২৩
৭৯০
৩৩
৩৩
সিক্কিম
৫৪১
২০৫৫
২০২৬
২৯
১৫০৩
১৪৮৬
১৭
১১
৩৪
এ. অমসুং এন. ইথৎ
২৭৯
২৭২৫
২৬৯৫
৩০
২৪৪৪
২৪১৩
৩১
৩৫
দি. অমসুং দি. অমসুং দি. অমসুং এন.
২৬৮
৩৫২১
৩৪৯৪
২৭
৩২০২
৩১৫৭
৪৫
৫১
৫১
৩৬
লক্ষদ্বীপ