Prime Minister's Office
In Mann ki Baat, PM praises Apps developed under AatmaNirbhar Bharat App Innovation Challenge
30 AUG 2020 3:11PM by PIB Delhi
In the latest address of Mann ki Baat, Prime Minister Shri Narendra Modi said that the youth participated enthusiastically in the AatmaNirbhar Bharat App Innovation Challenge. He noted that nearly two thirds of the entries were made by the youth of tier two and tier three cities. Awards have been given to around two dozen Apps in different categories, he said, asking listeners to familiarise themselves with these Apps and to connect with them.
Prime Minister discussed about several of these apps, including Kutuki Kids Learning app, an interactive app for children; an app for micro blogging platform called ku KOO ku; Chingari App which is getting popular among the youth; Ask Sarkar app to get right information about any government scheme; Step Set Go, a fitness app etc.
Prime Minister said that today's small start-ups will transform into big companies tomorrow and become the mark of India in the world, adding that one should not forget that the big companies which exist in the world today, were also, once, start-ups.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মন কী বাত্তা, প্রধান মন্ত্রীনা আত্মনির্ভর ভারত এপ ইন্নোবেসন চেলেঞ্জগী মখাদা এপ শারিবশিংবু থাগৎলক্লি
30 AUG 2020 3:11PM by PIB Imphal
খ্বাইদগী নৌবা মন কী বাৎকী পাউজেলদা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি নহাশিংনা আত্মনির্ভর ভারত এপ ইন্নোবেসন চেলেঞ্জদা থৱাই য়াওনা শরুক য়ারি। মহাক্না হায়খি মদুদি পীশিল্লক্লিবা নহাশিংগী মনুংদগী শরুক অহুমথোকপগী অনীদি তায়র অনী অমসুং অহুম ওইবা শহরদগীনি। তোঙান-তোঙানবা কাংলুপশিংদা এপ দোজন অনীদা মনা পীখি, মহাক্না তারিবশিংদা এপশিং অসি শীজিন্নদুনা মখোয়গা নকশিন্ননবা হোৎনগদবনি হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা অঙাংশিংদা নুংঙাইগদবা এপ অমা ওইরিবা কুতুকি কিদস লর্নিং এপ; কু কূ কু কৌবা মাইক্রো ব্লোগিং প্লেৎফোর্ম; নহাশিংগী মরমদা য়াম্না পাম্নরিবা চিঙ্গারি এপ; সরকারগী স্কিমশিংগী মতাংদা অদুম্বা ঈ পাউ লৌনবগীদমক আস্ক সরকার এপ; ফিৎনেস এপ অমা ওইরিবা স্তেপ সেৎ গো অসিনচিংবগী মতাংদা অসিগুম্বা এপ কয়াগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ঙসিগী অপীকপা স্তার্ত অপশিংনা হয়েংদি অচৌবা কম্পেনী অমা ওইবা ঙম্লগনি অমসুং মালেমগী থাক্তা ভারতপু মশক থোকপা লৈবাক অমা ওইহল্লগনি, মসিগী মথক্তা কনাগুম্বনা কাউরোইদবদি হৌজিক মালেমদা লৈরিবা কম্পেনীশিং অসি অহানবদদি স্তার্ত অপ ওইরম্লিবনি।