Ministry of Social Justice & Empowerment
Postponement of launch of 24x7 Toll-Free Mental Health Rehabilitation Helpline of M/o SJ&E
26 AUG 2020 1:49PM by PIB Delhi
The Ministry of Social Justice & Empowerment has regretted that the program regarding the launch of “KIRAN” TOLL-FREE Mental Health Rehabilitation Helpline (1800-599-0019) number on 27-08-2020 through virtual mode has now been postponed and the fresh date of launch will be communicated. The Ministry has also regretted any inconvenience caused due to postponement.

সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
এম./ও. এস.জে. অমসুং ই.গী ২৪x৭ তোল ফ্রী মেন্তেল হেলথ রিহেবিলিতেসন হেল্পলাইন লোঞ্চ তৌগনি তৌরম্বদু য়ৈথোকখ্রে
26 AUG 2020 1:49PM by PIB Imphal
সোসিএল জস্তিস অমসুং ইম্পাৱর্মেন্ত মন্ত্রালয়না ২৭/৮/২০২০দা বর্চুএলগী খুত্থাংদা “কিরন”তোল ফ্রী মেন্তেল হেলথ রিহেবিলিতেসন হেল্পলাইন (১৮০০-৫৯৯-০০১৯) নম্বর লোঞ্চ তৌগনি তৌরম্বা অদু য়ৈথোকখ্রে অমসুং লোঞ্চ তৌবগী অনৌবা নুমিৎ অমা কোন্না পাউ ফাওরক্কনি হায়খ্রে। থৌরম অসি য়ৈথোকখিবদা খুদোংচাদবা কয়া পীবগীদমক্তা মন্ত্রালয়না নুংঙাইতবা ফোঙদোরক্লি।