সামাজিক ন্যায় আৰু সবলীকৰণ মন্ত্ৰালয়
সামাজিক ন্যায় আৰু সবলীকৰণৰ মন্ত্ৰালয়ৰ ২৪x৭ বিনামূলীয়া মানসিক স্বাস্থ্য পুনৰ সংস্থাপন হেল্পলাইনৰ শুভাৰম্ভণি অনুষ্ঠান বাতিল
26 AUG 2020 1:49PM by PIB Guwahati
সামাজিক ন্যায় আৰু সবলীকৰণৰ মন্ত্ৰালয়ে অহা ২৭.০৮.২০২০ত অনলাইনযোগে অনুষ্ঠিত কৰিবলগীয়া ‘কিৰণ’ ২৪x৭ বিনামূলীয়া মানসিক স্বাস্থ্য পুনৰ সংস্থাপন হেল্পলাইন(১৮০০-৫৯৯-০০১৯)ৰ শুভাৰম্ভণি অনুষ্ঠান বাতিল কৰিছে৷ পৰৱৰ্তী সময়ত অনুষ্ঠানৰ নতুন দিন ঘোষণা কৰা হ’ব৷ কাৰ্যসূচী বাতিল কৰাৰ বাবে হ’বলগীয়া যিকোনো অসুবিধাৰ বাবে মন্ত্ৰালয়ে দুখ প্ৰকাশ কৰিছে৷

Ministry of Social Justice & Empowerment
Postponement of launch of 24x7 Toll-Free Mental Health Rehabilitation Helpline of M/o SJ&E
26 AUG 2020 1:49PM by PIB Delhi
The Ministry of Social Justice & Empowerment has regretted that the program regarding the launch of “KIRAN” TOLL-FREE Mental Health Rehabilitation Helpline (1800-599-0019) number on 27-08-2020 through virtual mode has now been postponed and the fresh date of launch will be communicated. The Ministry has also regretted any inconvenience caused due to postponement.