Prime Minister's Office
PM greets people of Odisha on Raja Parba
14 JUN 2020 2:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people of Odisha on the special festival of Raja Parba.
"Greetings on the very special festival of Raja Parba. May this occasion strengthen the spirit of joy and brotherhood in society. I also pray for the good health and well-being of my fellow citizens", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ওরিশাগী মীয়ামদা রাজ পর্বগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
14 JUN 2020 2:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওরিশাগী মীয়ামদা মরু ওইবা কুম্মৈ অমা ওইরিবা রাজ পর্বগী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “য়াম্না মরু ওইবা কুম্মৈ অমা ওইরিবা রাজ পর্বগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। কুম্মৈ অসিনা খুন্নাই অসিদা হরাও তয়াম্বগী অমসুং নুংশি চান্নবগী থৌনা লিংজেল অসি হেনখৎহনবা ওইরসনু। ঐহাক্কী নুংশিজরবা প্রজাশিং হকচাং ফনা অমসুং অনা-অয়েক য়াওদনা লৈনবা ঐহাক্না থৌনীজরি”।