Prime Minister's Office
Prime Minister pays homage to Shri N. T. Rama Rao
28 MAY 2025 9:41AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, paid homage to Shri N. T. Rama Rao on his birth anniversary, today. "He is widely admired for his efforts to serve society and empower the poor and downtrodden", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X :
"I pay homage to NTR Garu on his birth anniversary. He is widely admired for his efforts to serve society and empower the poor and downtrodden. His cinematic works also continue to enthral audiences. We are all deeply inspired by him.
The NDA Government in Andhra Pradesh, led by my friend Chandrababu Naidu Garu is working to fulfil NTR’s vision."
@ncbn

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী এন টি ৰামা ৰাওলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 MAY 2025 9:41AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি শ্ৰী এন টি ৰামা ৰাওলৈ তেওঁৰ জয়ন্তীত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে। "সমাজলৈ আগবঢ়োৱা সেৱা তথা দৰিদ্ৰ আৰু নিপীড়িত লোকসকলৰ সবলীকৰণৰ বাবে চলোৱা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক ব্যাপকভাৱে প্ৰশংসা কৰা হয়", শ্ৰী মোদীয়ে কয়।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এনেদৰে পোষ্ট কৰেঃ
"এন টি আৰৰ জয়ন্তীত মই তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। সমাজলৈ আগবঢ়োৱা সেৱা তথা দৰিদ্ৰ আৰু নিপীড়িত লোকসকলৰ সবলীকৰণৰ বাবে চলোৱা প্ৰচেষ্টাৰ বাবে তেওঁক ব্যাপকভাৱে প্ৰশংসা কৰা হয়। তেওঁৰ চলচ্চিত্ৰৰ কামসমূহেও দৰ্শকক আকৰ্ষিত কৰি আহিছে। আমি সকলোৱে তেওঁৰ দ্বাৰা গভীৰভাৱে অনুপ্ৰাণিত হৈছো।
মোৰ বন্ধু চন্দ্ৰবাবু নাইডুৰ নেতৃত্বত অন্ধ্ৰপ্ৰদেশৰ এন ডি এ চৰকাৰে এন টি আৰৰ দৃষ্টিভংগী বাস্তৱায়িত কৰাৰ বাবে কাম কৰি আছে। "